Secretul cel mai bine păstrat al Ilenei Ciuculete. Nimeni nu a ştiut asta până acum

Moartea îndrăgitei interprete de muzică populară, Ileana Ciuculete, a lăsat un gol imens în sufletele tututor celor care au cunoscut-o și care au iubit-o. Înainte să moară, Ileana Ciuculete și Cornel Galeș ar fi apelat la ajutorul unui specialist în feng-shui.

21 mart. 2017, 08:44
Secretul cel mai bine păstrat al Ilenei Ciuculete. Nimeni nu a ştiut asta până acum

Înainte să moară, Ileana Ciuculete și Cornel Galeș ar fi apelat la un specialist în feng-shui. Cei doi își doreau liniște în locuința lor. Expertul în Feng-shui, Marian Golea, a povestit despre discuția lui cu Ileana Ciuculete și Cornel Galeș.

Citeşte şi Patriarhia Româna l-a mustrat pe un preot, după ce a postat pe Facebook poze cu Ileana Ciuculete în sicriu

„Ne-am întâlnit destul de des şi îmi spuneau „hai să vedem ce facem cu feng-shui-ul. Erau interesaţi să schimbe energia din casă. Există nişte reguli stricte, despre plasarea bucătăriei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui. Vedeţi că mergeţi într-o familie bine închegată, dar dacă nu are poze prin casă înseamnă că sunt mai mereu plecaţi, că nu petrec mult timp împreună. Fericirea noastră depinde numai de noi. I-am spus lui Cornel: „Fiţi fericiţi. Cu cât eşti mai fericit, cu atât eşti mai fericit. „Nu cred că e o lună de zile de când am vorbit cu Cornel Galeş, dar era singur atunci şi mi-a zis că vor să mă cheme la casă. Singura lui şansă este să se trezească. Altfel, se va autodistruge. Luna viitoare este luna dragonului, Cornel trebuie să aibă mare grijă. Orice ar face, viaţa merge înainte. Cornel trebuie să înţeleagă asta. Noi nu suntem de acord cu darurile pe care le primim de la oameni care au plecat. Nu vrem energia lor. Există remedii pentru aceste energii negative. Trebuie să mergem la medic periodic, nu atunci când ne doare capul. E important să previi decât să tratezi.”, a declarat Marian Golea într-o emisiune TV.

Se pare că specialistul în feng-shui, Marian Golea, i-ar fi sfătuit pe cei doi să își pună mai multe poze împreună în casa lor pentru o energie mai bună.

Citeşte şi Ultima dorinţă a Ilenei Ciuculete. Ce l-a rugat pe soţul ei să facă după moartea sa

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită „Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.