SECRETUL celui care a vrut să o violeze pe Diana Enache a ieşit la iveală în timpul procesului FOTO

Luni, la Judecătoria Sectorului 1, Kanaan Ali, libanezul judecat pentru agresarea fiicei lui Adrian Enache, s-a prezentat în faţa magistraţilor la un nou termen al dosarului de tentativă de viol şi abuz în serviciu. Deşi şedinţa s-a ţinut cu uşile închise, surse judiciare au dezvăluit cele mai noi informaţii apărute în proces.

07 ian. 2015, 08:21
SECRETUL celui care a vrut să o violeze pe Diana Enache a ieşit la iveală în timpul procesului FOTO

Libanezul Kanaan Ali (46 de ani), cel care a înjunghiat-o de trei ori şi a încercat să o violeze pe Diana Enache în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, a fost audiat din nou de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, scrie ziarulring.ro. La termenul de luni al procesului au fost audiaţi ca martori, în şedinţă fără public, Iuliana Marciuc, recepţionera şi portarul hotelului din zona Băneasa, unde Diana Enache a alergat plină de sânge pentru a cere ajutor, precum şi poliţistul care a ajuns primul la locul incidentului. La următorul termen, fixat la sfârşitul acestei luni, va fi audiat, tot cu uşile închise, şi Adrian Enache.

Citeşte şi HALUCINANT. Adrian Enache va avea un şoc când va afla asta. Agresorul Dianei ar putea scăpa de puşcărie

După audierea martorilor, instanţa a pus în discuţie prelungirea stării de arest preventiv. De asemenea, Katia Cicală, avocata Dianei, a prezentat mai multe acte medicale din care reiese că fata nu-şi poate folosi pe deplin mâna dreaptă din cauza rănilor provocate de agresor. Judecătorii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale.

Citeşte şi Diana Enache, confruntare cu agresorul libanez. „Diana Enache e TRAUMATIZATĂ. ÎI TREMURAU VOCEA ŞI PICIOARELE”

A terminat doar patru clase

Surse judiciare au dezvăluit că în timpul anchetei s-a descoperit că agresorul Dianei Enache, libanezul Kanaan Ali, a absolvit doar patru clase, chiar dacă fişa postului său prevedea ca angajatul să fi terminat liceul. Aceleaşi surse au precizat că Diana Enache, prin avocata Katia Cicală, se va îndrepta şi împotriva firmei care l-a angajat pe libanez. Argumentul principal al avocatei este că agresorul se afla în timpul serviciului, motiv pentru care aceasta încearcă să primească o parte din daune şi de la firma care administrează imobilul în care Ali lucra. „În dimineaţa de 6 iulie 2014, când a fost agresată Diana Enache, Kanaan Ali se afla în timpul programului de lucru”, a precizat Katia Cicală în sala de judecată. Daunele morale şi materiale solicitate de fiica lui Adrian Enache se ridică la 150.000 de euro.