Secretul criminalei de la metrou. Ce s-a aflat despre trecutul tumultuos al Magdalenei Şerban

Femeia care a ucis marti seara o tanara la metrou are un trecut controversat si dur! Criminala a muncit ani de zile in strainatate, sustine ca a fost umilita de niste femei, si-a acuzat fratele de abuz, dar, la randul sau, se pare, ar fi facut si ea o pasiune pentru un actor spaniol, pe care l-ar fi hartuit ceva timp.  

14 dec. 2017, 09:59
Secretul criminalei de la metrou. Ce s-a aflat despre trecutul tumultuos al Magdalenei Şerban

Marti seara, Bucurestiul a fost ingrozit de o crima cumplita! Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a impins o tanara de 25 de ani pe sinele de la metroul din statia Dristor, cu o brutalitate de neimaginat! Conform specialistilor, femeia si-ar fi premeditat  crima, fiind constienta ca este imposibil sa scapi de pe liniile de tren. Mai mult, dupa spusele martorilor, in momentul cazaturii, fata agresata a incercat sa se ridice, dar a fost lovita de criminala cu piciorul si lasata acolo sa fie calcata de tren.

IMAGINI CAMERE SUPRAVEGHERE: Ce a făcut criminala de la metrou înainte de a o împinge pe Alina Ciucu în faţa metroului

Comportamentul straniu si extrem de dur al femeii pare sa aibe insa cauze mai vechi! Din dezvaluirile facute de apropiati, Magdalena ar fi lucrat timp de opt ani in  Spania, ca menajera, perioada in care a trecut prin momente groaznice! Acolo, ar fi fost batjocorita de niste femei, care ar fi postat imagini cu ea pe internet, in situatii jenante. In plus, angajatorii ar fi fost destul de agresivi!

Pe de alta parte, un actor spaniol, Javier Santos Castellano, sustine ca ar fi fost victima romancei. Se pare ca in perioada in care a stat in Spania, femeia facuse o pasiune pentru actor, un tanar care a facut figuratie in cateva filme. Acesta a sustinut ca romanca il hartuia, dupa ce reusise sa intre in lista lui de prieteni de pe un site de socializare. Tanarul a postat de mai multe ori mesaje in care isi ruga prietenii sa nu accepte cererea de prietenie a Magdalenei Serban, pentru ca aceasta ii aborda toti amicii, scrie wowbiz.ro.

Mecanicul de metrou care a lovit-o pe Alina la Dristor a reconstituit filmul tragediei: „Am văzut-o pe fată cum cade, am frânat …” 

„Ceva i s-a intamplat in urma cu ceva timp si nu stiu de ce crede ca eu i-am facut ceva, cand eu abia o cunosc. Spune ca nu stiu ce poze cu ea am eu. Sa nu credeti nimic din ce spune ea pentru ca vrea doar sa-mi faca rau, nu stiu de ce”, este mesajul transmis de tanar.

De altfel, se pare ca Magdalena Serban spusese si familiei ei despre ceva ce se intamplase in Spania. Dupa ce fata ei a fost retinuta pentru crima de la metrou, mama Magdalenei a declarat ca fiica ei fusese abuzata de niste femei in Spania si ca acesta ar fi fost motivul pentru care uraste femeile.

Pe de alta parte, pe pagina ei de socializare, in mai multe postari stranii, Magdalena Serban isi acuza fratele de fapte reprobabile: ca ar fi violat-o cand avea 5 ani si ca la 10 ani ar fi dat-o si altor barbati pentru a fi batjocorita.