SECRETUL femeii care a slăbit 55 de kilograme în 9 luni

Până acum 9 luni, Kate Writer, o tânără în vârstă de 25 de ani din Long Jetty, Australia, cântărea 120 de kilograme. Iată cum a reuşit aceasta să slăbească 55 de kilograme în 9 luni.

12 oct. 2017, 12:02

Obişnuia să îşi înceapă ziua cu o băutură energizantă şi cu un baton de ciocolată. Fiindcă lucra ca asistent de vânzări într-un magazin de haine şi nu avea timp să mănânce, atunci când avea câteva minute libere se hrănea cu produse de tip junk-food. Seara, când îşi termina tura obositoare, în drum spre casă se oprea mereu la McDonald’s şi îşi comanda meniuri maxi, iar când ajungea acasă nu putea refuza preparatele proaspăt gătite de iubit sau de mama ei, scrie divahair.ro.

Kate Writer a pus piciorul în prag abia când greutatea a început să îi afecteze sănătatea şi s-a văzut nevoită să îşi schimbe radical stilul de viaţa. Femeia stătea în picioare chiar şi 15 ore pe zi, iar la final de tură avea picioarele atât de umflate, încât nici nu mai putea să conducă spre casă din cauza durerilor insuportabile. Excesul de greutate contribuia la acutizarea disconfortului, aşa că Writer a decis să renunţe la deliciile culinare hipercalorice şi a început să facă foarte mult sport.

Citeşte şi Reţetă pentru slăbit: Bea acest preparat în fiecare seară şi te vei trezi cu mai puţine kilograme dimineaţa

Când l-am cunoscut pe Nick, actualul meu logodnic, aveam 80 de kilograme, deci eram considerată o femeie cu forme voluptuoase. Obişnuiam să luăm foarte des masa în oraş, mâncam zilnic de la fast-fooduri, aşa că m-am îngrăşat foarte mult în acea perioadă. Aveam 21 de ani, 120 de kilograme şi purtam măsura 20 (UK) la haine. Eram supraponderală, însă mi-am dat seama că greutatea mea devine o problemă abia când am început să am dureri groaznice după o zi de muncă„, a mărturisit Kate Writer pentru Dailymail.co.uk.

Australianca a adoptat un regim draconic, a început să îşi numere caloriile la fiecare masă şi nu trecea o zi fără să se supună unui antrenament fizic solicitant. În 9 luni a slăbit 55 de kilograme, iar sportul a devenit un stil de viaţă şi o meserie pentru Kate, care este antrenor de fitness în prezent.

Vezi şi Motivul ADEVĂRAT pentru care Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 KG

În cazul în care te întrebi în ce constau antrenamentele fizice care au ajutat-o să slăbească atât de mult şi să obţină un trup tonifiat, află că tânăra practica antrenamente de tip Crossfit. Programele Crossfit au ca scop dezvoltarea musculaturii şi îmbunătăţirea condiţiei fizice prin mişcări funcţionale executate la intensitate mare.

Am redus considerabil porţiile de mâncare, iar într-o săptămână reuşisem deja să slăbesc 8 kilograme. Nu mi-a venit să cred! La o lună după ce mi-am schimbat stilul de viaţă, greutatea mea ajunsese la 100 kilograme. Am realizat cât de mult mi-am neglijat silueta și sănătatea, aşa că nu m-am mai întors la vechile obiceiuri. Am devenit obsedată de sport pentru că voiam să slăbesc natural, fără să apelez la bisturiu„, a mai adăugat Kate.

În prezent, Kate Writer are o siluetă de invidiat, cântăreşte 65 de kilograme, este un adevărat guru al fitnessului şi continuă să se antreneze cel puţin două ore pe zi. Contul său de Instagram, @dedikated_lifestyle, este urmărit de peste 64.000 de persoane. Acolo, Kate postează zilnic poze cu mâncărurile pe care le consumă, precum şi clipuri video cu sfaturi legate de antrenamentele fizice pe care ar trebui să le practici în funcţie de zona corpului pe care ai vrea să o lucrezi.

Citeşte şi Trucuri inedite pentru slăbit