Cum să ai succes pe Facebook. Secretele lui Horia Brenciu

Horia Brenciu se ocupă chiar el de pagina de Facebook, care a ajuns la 460.000 de fani. Cântăreţul va participa la ICEEfest pentru a povesti despre experienţa lui online.

14 mai 2013, 06:46
Cum să ai succes pe Facebook. Secretele lui Horia Brenciu

Horia Brenciu participa la ICEEfest, pe 6 iunie, în sesiunea dedicata starurilor care fac treaba bună în social media. Pagina lui de Facebooki a ajuns la 460.000 de fani. Vedeta explică pentru IQads cum comunică cu ei şi ce îl surprinde în experienţa online.

„Pagina de fan mi-am facut-o in 2009. De fapt, Alice mi-a facut-o… 🙂 Tin minte ca in perioada 2009-2012 eram prezent cu laptop-ul la fiecare emisiune TV unde eram invitat. Doream sa tin permanent legatura cu publicul, cu fanii… Un mesaj de la un prieten virtual e un salut de la un om necunoscut. Ma flateaza lucrul asta, de fiecare data. Am invatat sa pretuiesc acest aspect si indiferent cat as fi de ocupat, vreau sa dau replay tuturor celor care doresc un dialog de bun simt!”, spune Horia Brenciu.

Artistul mărturiseşte că nu existe graniţe în ceea ce împărtăşeşte cu fanii. „Granite? Nu exista granite. E adevarat ca as scrie mult mai mult despre viata mea privata, insa din cauza unora dintre ziaristi, care sunt cei mai mari „fani” ai mei, ma mai opresc… :)”.

Cele mai de succes postări ţin de familie, însă: O fotografie a fiica-mii face cat 100 de posturi despre cafeaua cu aroma de Facebook. ;)”. 

Horia Brenciu va participa in prima zi de la ICEEfest in sesiunea Live Talk Show: Stars of the Internet, care incepe de la 19.00. 

Detalii despre eveniment, lista speakerilor, a temelor dezbatute si achizitia biletelor sunt disponibile pe site-ul ICEEfest.com

Citeşte şi:

ICEEfest aduce la Bucureşti playeri majori ai industriei de digital advertising din întreaga lume