Secretul miraculos prin care o femeie din Suceava s-a vindecat de cancer în fază terminală: În întreaga carieră nu am văzut nimic asemănător

Doina Lehaci s-a vindecat de cancer de bol în fază terminală, într-un mod miraculos. Pacienta a fost diagnosticată cu cancer de col în faza 4B în decembrie 2012.

15 ian. 2021, 14:31
Secretul miraculos prin care o femeie din Suceava s-a vindecat de cancer în fază terminală: În întreaga carieră nu am văzut nimic asemănător
Femeie de 72 de ani, la un pas să fie violată. L-a păcălit pe agresor cu un pahar de vişinată

Secretul miraculos prin care o femeie din Suceava s-a vindecat de cancer în fază terminală. În primă fază, pacienta a urmat planul de tratament recomandat de medici și anume: șase ședințe cu citostatice și o lună de radioterapie.

Secretul miraculos prin care o femeie din Suceava s-a vindecat de cancer în fază terminală. Anunţul medicilor

Începând cu luna iulie 2012, pacienta a renunțat la planul de tratament impus de medici și a apelat la o rețetă minune.

Este o vindecare miraculoasă, inexplicabilă pentru noi pentru că în toată cariera mea n-am întâlnit un caz de cancer în ultimul stadiu care să se vindece. Pacienta a făcut doar tratament paleativ, adică pentru a opri cât de cât creşterea şi evoluţia tumorii, dar nu are intenţia de a vindeca. În cazul pacientei tumora a dispărut complet şi este vindecată acum”, a spus dr. Sorin Hîncu, chirurg la Spitalul Judeţean Suceava.

Chiar dacă au fost reacții controversate privind un diagnostic greșit, chirurgul Hîncu a ținut să precizeze că boala a fost confirmată atât la Suceava cât şi la Iaşi şi Cluj, iar stadiul 4B este documentat prin numeroase analize.

„Diagnosticul iniţial nu are cum să fie greşit, a fost confirmat de nenumărate ori. Eu am văzut-o când era diagnosticată în stadiul patru, avem examen anatomopatologic, avem computer tomograf, a fost la Iaşi la Institutul Regional de Oncologie unde a făcut examen clinic şi RMN care au confirmat încă o dată stadiul patru al extinderii tumorii. La Iaşi a făcut iradiere o lună, iar apoi la Suceava a făcut tratament cu citostatice şase şedinţe. Vindecarea este chiar miraculoasă. Nici mie nu mi-a venit să cred. Nu aş fi afirmat că această femeie este vindecată de cancer dacă nu aş fi avut toate motivele pentru a afirma asta”, a spus dr. Sorin Hîncu.

„Am adoptat un regim alimentar foarte strict. Multe fructe, multe sucuri. Din sfeclă, morcovi, ridiche, cartofi, varză, făceam un suc din toate. Fără carne, mai mult brânză de vacă, iaurt, mâncare de regim. Am mâncat carne de pasăre, peşte, dar foarte rar”, mai povesteşte Doina Lehaci.

Despre tratamentul pe bază de lăptişor de matcă, folosit şi de Monica Tatoiu, a auzit tot în spital şi apoi a găsit reţeta pe internet.

Femeia mărturiseşte că după ce se va întoarce acasă va continua regimul alimentar şi va mai tratamentul cu pastile pentru detoxifierea organismului.

La toate acestea se adaugă multă rugăciune şi pelerinaje la mănăstiri. „Numai Dumnezeu şi Măicuţa Domnului au făcut o minune”, spune ea.

Citeşte şi: Dezvăluirea unui măcelar înainte de Sărbătorile de iarnă: „Când vedem cancer în carnea de porc…”. Cum alegi carnea de Crăciun 2020
 


loading...