Secretul ruşinos al soţiei, descoperit! Ce a găsit bărbatul în telefonul femeii după doi ani de căsnicie

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o experienţă uluitoarte, după ce a decis să să vadă de ce soția sa se poartă extrem de ciudat.

03 feb. 2020, 17:57
Secretul ruşinos al soţiei, descoperit! Ce a găsit bărbatul în telefonul femeii după doi ani de căsnicie

Bărbatul a profitat că soția lui dormea și a decis să-i umble în telefon. A rămas şocat când a dat peste un mesaj compromițător!

Femeia avea numeroase conversații cu un amic comun și chiar plănuia o noapte de amor cu el. Bărbatul a izbucnit în lacrimi de nervi și a decis să își confrunte soția la timp, pentru a-și salva căsnicia.

A primit de la soţ acest mesaj: „Draga mea soţie… Sunt cu secretara mea la hotel, mă întorc repede”. Care a fost reacţia nevestei

„Totul a început după ce n-a născut fiul nostru, adică acum doi ani. De atunci tot avem probleme. Ne certăm destul de des pe seama banilor, dar și legat de viața amoroasă sau de sarcinile fiecăruia din casă. Nu mai avem parte de momente intime. Eu am 36, ea are 33 și nu înțeleg de ce ne-am îndepărtat unul de celălalt. Am venit cu propuneri să ieșim din rutină, dar mereu am fost refuzat”, a spus bărbatul.