Secretul TERIBIL al lui Ilie Năstase. Singurul său fiu a fost născut de o COPILĂ care avea doar 13 ANI

Ilie Nastase are cinci copii, din trei casnicii! Fostul tenismen are patru fetite si un singur baiat.

16 dec. 2018, 16:22
Secretul TERIBIL al lui Ilie Năstase. Singurul său fiu a fost născut de o COPILĂ care avea doar 13 ANI

Pprimul copil al celebrului tenismen este Nathalie, in varsta acum de 40 de ani, a carei mama este belgianca Dominique Garzia, prima sotie a lui Ilie Nastase.

Ilie Năstase şi Gerard Depardieu, la un pas de BĂTAIE. Gestul DEPLASAT de la care a pornit SCANDALUL

Dupa opt ani, Ilie Nastase si-a gasit alinarea in bratele Alexandrei King, un fotomodel american celebru al anilor ’80. Aceasta a hotarat sa adopte un copil cu Ilie Nastase, pe Nicholas. Baietelul a fost nascut la data de 1 Iulie 1987, mama lui biologica fiind o copila de doar 13 ani din San Antonio, care ramasese insarcinata cu un coleg de la scoala! In prezent, Nicholas are 31 de ani si locuieste in New York. Al treilea copil al lui Ilie Nastase este si el adoptat! Charlotte, caci despre ea este vorba, a fost nascuta in 1990, de o femeie din Miami, care avea 40 de ani si sapte copii. Charlotte locuieste si ea in New York, impreuna cu mama sa adoptiva.

Dupa ce s-a despartit de Alexandra King, Ilie Nastase s-a casatorit cu Amalia Teodorescu, femeia care i-a daruit doi copii. Amalia si Ilie Nastase au divortat in 2010, iar din casnicia sa au rezultat doua fetite, Alessia si Emma.

Ilie Năstase se căsătoreşte din nou la 72 de ani. Cum a cerut-o de soţie pe Ioana Simion FOTO

Cu cea mai recenta femeie din viata sa, Brigitte Sfat, Ilie Nastase nu a avut niciun copil.

Insa, de-a lungul timpului bruneta a sustinut ca fostul tenismen ar mai avea un copil secret, despre care se stiu prea putine lucruri: „Mai are un băiat de 19 ani, pe care l-a văzut de câteva ori în viaţă, care-i poartă numele şi e în Paris. (…) El nu şi-a văzut copilul până în momentul în care a început relaţia cu mine, copilul care-i poartă numele şi care are 19 ani. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez, pentru că Amalia Năstase i-a impus lucrul ăsta!”.