Secretul teribil al unei femei: „Eram beată şi m-am culcat din greşeală cu fratele soţului meu”

O femeie disperată a scris redacţiei "The Sun" spunând că a făcut sex din greşeală cu fratele soţului ei, crezând că e acesta, în întuneric, şi fiind sub influenţa alcoolului.

11 mart. 2013, 09:50
Secretul teribil al unei femei: „Eram beată şi m-am culcat din greşeală cu fratele soţului meu”

„Am făcut sex cu fratele soţului meu, din greșeală. În întuneric am crezut că el este soțul meu”, spune femeia de 29 de ani, care nu îşi dă numele, potrivit The Sun.

„Am 29 de ani, soţul meu 31. Părinții lui a organizat o petrecere de familie pentru ziua nepoatei sale de 18 ani weekend-ul trecut. Toată lumea a fost acolo, inclusiv fratele soţului meu, care venise acasă de la lucru din Arabia Saudită. El are 36 de ani. Toţi ne-am înţeles bine și a fost o mulţime de alcool și de mâncare. A fost o petrecere reuşită și am băut și dansat până târziu. Soțul meu a mers la culcare înaintea mea și a spus că mă aşteaptă. Am mers după el 20 de minute mai târziu. Am intrat în pat și am ajuns să facem sex, povesteşte femeia.

Aceasta continuă spunând că s-a trezit câteva ore mai târziu și s-a ridicat pentru a bea un pahar cu apă. A tras draperiile pentru a lasa să intre un pic de lumină prin fereastra dormitorului.

„M-am uitat şi am avut cel mai mare șoc din viața mea când am realizat că eram în pat cu bărbatul gresit. Omul de lângă mine era fratele soțului meu. Mă dusesem în dormitorul greșit și cred că fratele soţului meu a crezut că e ziua lui norocoasă. Băusem foarte mult. Am alergat în dormitorul din dreapta și m-am strecurat în pat cu soţul meu, care adormise”, a mai povestit britanica.

Deşi i-a cerut cumnatului ei să păstreze tăcerea, ea se gândeşte că poate ar fi mai bine să fie sinceră cu soţul şi să-i spună ce s-a întâmplat.