Secretul unei vieţi sexuale intense şi al unei siluete de invidiat

Exista un obicei in cuplu care nu doar ca te mentine in forma si chiar te poate ajuta sa dai jos cateva kilograme, dar iti poate aduce si mai multa implinire in viata sexuala, crescand atat apetitul tau sexual, cat si pe cel al partenerului. Este vorba de alergatul in doi!

09 iun. 2014, 04:23
Secretul unei vieţi sexuale intense şi al unei siluete de invidiat

Daca ne gandim la moduri de a ne face viata sexuala mai picanta in cuplu, ne vine in minte mai degraba o tinuta sexi cu o pereche de pantofi cu toc, decat o pereche de incaltari de alergat. Insa, un studiu recent efectuat la Centrul de Cercetare Wakefield arata ca partenerii care alearga impreuna au o viata sexuala mult mai activa si mai implinita decat cuplurile care nu fac sport impreuna.

La acesta concluzie s-a ajuns dupa ce au fost analizate obiceiurile de zi cu zi si practicile sexuale a peste o mie de persoane care obisnuiesc sa faca jogging. Principalul rezultat: partenerii care alearga impreuna fac mai mult sex si sunt mai multumiti de viata sexuala in cuplu.

Cauza acestui fenomen binevenit este urmatoarea: in timpul ce un om alearga, creierul lui elibereaza mai multa adrenalina si mai multe endorfine, hormoni responsabili de excitatea sexuala.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...
Partenerii noștri