Târguri de Sărbători cu bunătăţi tradiţionale şi colinde

Vizitatorii vor fi îmbiaţi cu produse tradiţionale, vândute de către producătroi autentici, cum sunt turta dulce, cozonacii, vata de zahăr sau vinul fiert. În plus,  vor fi organizate concerte de colinde. La Galeriile Dalles, vineri se deschide Târgul Cadourilor de Crăciun.

02 dec. 2011, 13:01
Târguri de Sărbători cu bunătăţi tradiţionale şi colinde

La fel ca în ultimii trei ani, Primăria Sectorului 4 va organiza în perioada 16-24 decembrie, Târgul de Sărbători, în Parcul Lumea Copiilor.  Vizitatorii vor fi îmbiaţi cu produse tradiţionale de Sărbători, aduse de producători autentici şi cu vin fiert.

De asemenea, pe durata desfăşurării târgului vor avea loc concerte de concerte de colinde, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sectorului 4, Cristina Popa.

Târgul de Sărbători din Sectorul 2 se va desfăşura în perioada 3 decembrie 2011-3 ianuarie 2012 şi va fi denumit sugestiv „Vine Moş Crăciun”. Evenimentul, desfăşurat în Parcul Obor, din faţa Centrului Administrativ al Sectorului 2, va fi animat de o serie de negustori care vor face demonstraţii culinare şi degustări de produse tradiţionale, vor vinde dulciuri de toate felurile, ciocolată, prăjituri, bomboane, iar muzica de Crăciun va completa atmosfera pregătirilor de sărbătoare.

Cadourile de Crăciun, la Galeria Dalles

A V-a ediţie a Târgului Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles îşi deschide porţile începând de pe 2 până pe 24 decembrie şi îşi aşteaptă vizitatorii cu o gamă variată de produse, astfel încât fiecare să poată găsi un cadou pentru persoanele dragi.

Ornamente şi podoabe de Crăciun, decoraţiuni si accesorii pentru  „masa de Crăciun”, casă şi grădină, dar şi textile sau accente chic pentru sezonul de iarna sunt doar câteva dintre categoriile de produse pe care le puteţi găsi la Dalles.

Pentru cei mici, Moş Crăciun vine cu sacul plin de dulciuri, turtă dulce, cozonaci aburinzi şi prăjituri de sezon. Aroma, gustul şi dragostea cu care au fost pregătite, împlinesc atmosfera sărbătorilor şi le fac irezistibile.

Organizatorii au pregătit şi o surpriză: prezenţa la târg a renumitului „cafegiu al Bucureştiului de altădată”, Gheorghe Florescu. Aroma, gustul inconfundabil şi original al cafelei naturale, 100% arabica, va rămâne definitiv în memoria a celor care vor dori să-şi îmbete simţurile cu cea mai adevărata cafea.

Împătimiţii ceaiului vor avea plăcerea să deguste cele mai inspirate combinaţii de plante din toate colţurile lumii. La Târgul de Crăciun vor fi expuse ceaiuri şi accesorii pentru servirea acestuia din ţări cu istorie şi tradiţie bogată cum ar fi: Anglia şi Japonia, însă  şi ceaiuri cu efecte curative din zone extreme precum Siberia.