Secvențe incendiare cu Iulia Vântur „pusă pe bătaie”! Cum se poartă mai nou iubitul blondei: „Deodată comportamentul lui s-a schimbat”

Iulia Vântur a postat pe rețelele de socializare un clip video care a uimit pe toată lumea! Nimieni nu și-ar fi imaginat-o pe frumoasa blondă în astfel de ipostaze. Actrița a pus la pământ mai mulți bărbați într-o luptă corp la corp.

14 feb. 2023, 15:45
Secvențe incendiare cu Iulia Vântur „pusă pe bătaie”! Cum se poartă mai nou iubitul blondei: „Deodată comportamentul lui s-a schimbat”
Iulia vântur bătaie

Frumoasa blondă, Iulia Vântur, a vorbit recent despre cele mai importante proiecte pe care le-a avut în ultima perioadă. Invitată fiind la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia a dezvăluit și faptul că sărbătorește Valentine’s Day în India, cu toate că nu are planuri concrete. De asemenea, vedeta lucrează la o nouă producție cinematografică, care o solicită foarte mult din punct de vedere fizic. Blonda a postat pe rețelele ei de socializare un videoclip în care „se luptă” corp la corp cu mai mulți bărbați pe care îi și învinge. Clipul a strâns deja mii de like-uri, iar Măruță a fost extrem de curios să afle cum a reacționat Salman Khan când a văzut cât de războinică poate să fie vedeta.

Citește și: Iulia Vântur, în compania altui bărbat! Clipul a fost postat de ea, după ce iubitul ei, Salman Khan, a împlinit 57 de ani

Iulia Vântur a recunoscut că pare că în ultima vreme se poartă mult mai frumos cu ea, cel puțin de când a văzut de ce este capabilă.

„Se poartă mult mai frumos cu mine. Deodată comportamentul lui s-a schimbat. Prin bucătărie, eu mă antrenez cu cuțitele”, a spus Vântur.

Ce face Iulia Vântur de Valentine’s Day

Actrița a povestit că și în India se sărbătorește Valentine’s Day, la fel ca peste tot, însă ea nu are nimic concret planificat.

„Se sărbătorește, dragostea se exprimă prin dulcegării. Și pe aici e la fel, dar depinde, unii oameni sărbătoresc mai mult, alții nu”, a spus Iulia Vântur.

Moderatorul a întrebat-o pe blondină dacă urmează să iasă măcar la o cină romanitică cu Salman Khan.

„Dacă îți poți imagina că putem să ieșim la masă fără să fim deranjați… . Eu mâine am și filmare, deci muncesc și după aia ne mai relaxăm. Nu știu, nu mi-am făcut planuri, jur.”

Iulia Vântur a mărturisit că părinții ei nu își doresc să plece din țară, întrebată fiind de ce aceștia nu se mută alături de ea în India, unde actrița își petrece cea mai mare parte a timpului.

„Nu știu să spun când vin în România. Era cât pe ce să vin pentru un proiect, dar până la urmă nu am mai ajuns. Ideea e că mi-aș dori să vin acasă, chiar stăteam și mă gândeam zilele trecute că îmi e dor de ai mei și mi-aș dori să îi văd. Nu vor (n.r. părinții ei să se mute în India). De abia mă chinui să îi scot la un drum de 2, 3 ore. După lockdown s-au schimbat mult lucrurile, dacă înainte reușeam să îi conving, să îi plimb puțin, prin lume, acum nu mai vor”, a adăugat vedeta.

Citește și: Salman Khan a sărutat-o pe fosta iubită în fața tuturor. Iulia Vântur, enervată la culme. Reacția incredibilă a fostei prezentatoare TV