Şedință anti-Covid la Cotroceni. Iohannis, discuții cu Orban, Arafat şi Tătaru

Președintele Klaus Iohannis va avea astăzi o ședință cu premierul Ludovic Orban. La discuții va participa ministrul Sănătății Nelu Tătaru, dar și șeful DSU Raed Arafat.

25 nov. 2020, 11:48
Şedință anti-Covid la Cotroceni. Iohannis, discuții cu Orban, Arafat şi Tătaru
Şedință anti-Covid la Cotrocen

Şedință anti-Covid la Cotroceni. Președintele României, Klaus Iohannis, va susține miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă.

Şedință anti-Covid la Cotroceni. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Mircea Miclea, un nou atac la Iohannis: România educată e un eșec total

Şedință anti-Covid la Cotroceni. Preşedintele Klaus Iohannis a lansat marţi, la un an de la alegerea sa, un atac dur la adresa PSD, afirmând că România a fost grav afectată de corupţia guvernelor PSD, că nicio reformă nu a fost dusă până la capăt. ”Ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical”, a afirmat preşedintele. El a subliniat că PNL e partidul care a avut curajul să-şi asume o guvernare ştiind că preia un buget secătuit. ”Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârşit, definitivă”, a transmis preşedintele. În replică, liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că „este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL”. Liderul PSD a adăugat că şeful statului este „un agent electoral mincinos al Partidului Său” şi nu este preocupat de sănătatea şi viaţa românilor.

Ciolacu, despre Iohannis: A dovedit exact ce este – un agent electoral mincinos al Partidului Său

Marcel Ciolacu a afirmat că „este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL”. Liderul PSD a adăugat că şeful statului este „un agent electoral mincinos al Partidului Său” şi nu este preocupat de sănătatea şi viaţa românilor.

„Este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea şi viaţa românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toţi cei cu bun simţ, cu logică şi ancoraţi în realitate, care vă simţiţi jigniţi de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos şi dezastru!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.