Şedinţa conducerii Parlamentului pentru buget şi scrisoarea lui Iohannis privind referendumul va avea loc în jurul orei 19.00

Şedinţa Birourilor Permanente reunite pentru a repartiza comisiilor de specialitate proiectul bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, precum şi scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa declanşării referendumului pe justiţie va avea loc vineri seara, în jurul ore 19.00, a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

27 ian. 2017, 12:10
Şedinţa conducerii Parlamentului pentru buget şi scrisoarea lui Iohannis privind referendumul va avea loc în jurul orei 19.00

„Birouri Permanente Reunite vor fi astăzi (vineri – n.r.), noi estimăm în jurul orei 19.00. Şedinţa de Guvern pe buget durează în jur de cinci ore”, a afirmat deputatul PSD, citat de News.ro.

De asemenea, chestionat dacă scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis privind referendumul pe justiţie va fi pe ordinea de zi, social-democratul a răspuns afirmativ. 

Şedinţa Guvernului de vineri, în care urmează să fie adoptat proiectul bugetului pe anul 2017, a fost amânată pentru o oră. Programată iniţial la ora 13.00, şedinţa va începe la ora 14.00, surse guvernamentale susţinând că încă se lucrează la proiectul de buget.

Citeşte şi: Guvernul discută vineri proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017. Şedinţa, amânată cu o oră UPDATE