Şedinţă CSAT, la sfârşitul lunii noiembrie. Ponta: Sunt nişte decizii strategice importante de adoptat

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că, la finalul lunii noiembrie, urmează să fie convocată o şedinţă 'extrem de importantă' a CSAT, în care vor fi luate decizii strategice, ce trebuie asumate de 'cel care va fi preşedinte în următorii cinci ani'.

31 oct. 2014, 12:26
Şedinţă CSAT, la sfârşitul lunii noiembrie. Ponta: Sunt nişte decizii strategice importante de adoptat

Potrivit premierului Victor Ponta, astfel de decizii strategice nu puteau fi luate de ‘un preşedinte care pleacă acasă’.

‘Avem un CSAT convocat pentru sfârşitul lunii noiembrie, în care într-adevăr sunt nişte decizii strategice importante de adoptat. Evident, nu vă pot spune despre ce e vorba. Dar pot să vă spun că sunt foarte importante. Eu am discutat şi cu partenerii americani şi cu cei din NATO, aceste decizii se vor lua de către noul preşedinte legitim al României.

Nu puteau fi luate de către un preşedinte care pleacă acasă, pentru că e vorba de decizii strategice legate de anii care urmează şi România poate fi angajată în viitor de către un preşedinte legitim. Aşa încât, la sfârşitul lunii noiembrie, avem un CSAT extrem de important, la care deciziile luate de România trebuie să fie asumate de către cel care va fi preşedinte în următorii cinci ani‘, a afirmat Ponta la DCNews.

CITEŞTE ŞI Ponta: În 2009, campania lui Băsescu a fost făcută cu banii de la Microsoft. E secretul ştiut de toată lumea