Şedinţa foto VIRALĂ a fetiţelor bolnave de CANCER, recreată. Cum arată cele trei după ce au ÎNVINS boala

În anul 2014, fotografa Lora Scantling a fotografiat trei fetițe care sufereau de cancer. Acum, 3 ani mai târziu, a reușit să le readucă pe fete împreună pentru o nouă ședință foto.

10 mart. 2017, 09:33

Tatăl Lorei a pierdut lupta împotriva cancerului, așa că aceasta și-a dorit să realizeze un proiect în memoria lui. A ales să fotografieze copii pentru că cea mai bună prietenă a ei și-a pierdut copilul din cauza acestei boli.

Citeşte şi Medicii sunt şocaţi! Acest remediu ucide 93% dintre celulele de cancer la colon în doar două zile!

Lora spune că tot ce a trebuit să facă pentru a le găsi pe aceste minunate fetițe a fost să posteze pe Facebook faptul că vrea să realizeze această ședință foto. Atunci, Rylie (3 ani), Rheann (6 ani) și Ainsley (4 ani) nu se cunoșteau, însă au devenit foarte bune prietene imediat ce au făcut cunoștință.

Citeşte şi POVESTE TRISTĂ DE VIAŢĂ. O femeie care suferă de cancer a îmbrăcat rochia de mireasă, dar nu pentru a se căsători. Ce motiv a avut

Fotografiile din 2014 ilustrau cele trei fete îmbrățișându-se și susținându-se reciproc, motiv pentru care acestea au devenit imediat virale în mediul online. Fotografiile de anul acesta sunt la fel de emoționante, cu singura diferență că acum fetele sunt mai puternice și mai sănătoase ca niciodată.