Seducătorul nepoatei lui Ninel Potârcă scapă de închisoare

Onoarea nepoatei lui Ninel Potârcă valorează 200 de lei. Magistraţii judecătoriei din Târgu Jiu au stabilit că tânărul cu care a fugit fata de 13 ani trebuie să-i plătească acesteia suma drept despăgubire, informează România TV. Iniţial, băiatul a fost trimis în judecată pentru sex cu un minor.

04 iul. 2014, 06:15
Seducătorul nepoatei lui Ninel Potârcă scapă de închisoare

Băiatul de 18 ani care şi-a abandonat logodnica pentru a fugi cu nepoata omului de afaceri Ninel Potârcă mai trebuie să plătească alte 700 de lei drept cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Familia fostei sale logodnice este revoltată de decizie şi intenţionează să ceară în instanţă daune morale adolescentului de 200.000 de lei.

Nepoata afaceristului de etnie romă a fugit cu un tânăr pe 2 aprilie şi a pus pe jar poliţia, familia şi rudele. Adolescenta de 13 ani a fost găsită de poliţişti după aproape 15 de ore de căutări, într-o pensiune de lângă Târgu Jiu.

„El era logodit cu o fată de aici. E o ruşine mare pentru că fata aia îl aştepta de 10 ani, are 20 de ani şi aveau nunta programată. Noi nu aveam intenţia să intram cu fata noastra peste alta fată care este logodită. Sunt nişte reguli pe care le respectam”, a spus Ninel Potârcă.

„Aveam nunta programată pe 31 mai. Aveam nunta pregatită, ne-am pregatit, am cumpărat rochia de mireasă. Am stat atâta timp cu el, nu am umblat, nu am facut nimic şi el acum m-a lăsat”, spune logodnica tânărului.

Ninel Potârcă nu a putut participa la căutările fetei, pentru că se află arestat la domiciliu într-un dosar în care este judecat pentru dare de mită.

Într-un final cei doi tineri au fost găsiţi la o pensiune din localitatea Arcani, judeţul Gorj.