Sedusă pe facebook, o avocată a avut parte de un coşmar. Povestea fabuloasă a Larei

O tânără în vârstă de 30 de ani, de profesie avocată, a dezvăluit prin ce chin a trecut după ce s-a îndrăgostit de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Crezând că a găsit ”bărbatul visurilor ei”, ea s-a dus până în Pakistan ca să-l întâlnească, dar acolo a început coșmarul. 

26 ian. 2019, 20:31
Sedusă pe facebook, o avocată a avut parte de un coşmar. Povestea fabuloasă a Larei

În urmă cu șase ani, în 2013, Lara Hall, o avocată de 30 de ani din Australia, a aflat de Sajjad, care i-a fost prezentat de prietena ei drept un avocat din Pakistan. 

Cei doi au început să vorbească pe rețelele de socializare, iar la scurt timp a plecat să-l cunoască, în Lahore, un oraş de peste 11 milioane de locuitori din nord-estul Paksitanului.

”A spus că are cinci case, mi-a arătat un contract de cumpărare pentru o vilă cu arhitectură spaniolă în care a spus că vom locui împreună şi pe care o putem decora cum vreau. Chiar mi-a trimis poze cu casa. Am fost sedusă de promisiunea unei vieţi minunate alături de el“, mărturiseşte ea, potrivit Daily Mail.

Atunci când a ajuns în Pakistan, însă, ea a descoperit că avocatul trăia, de fapt, într-o casă murdară și, mai mult de atât, era violent. Astfel, ea a ajuns să fie bătută, înfometată și violată. 

”Sajjad m-a violat, iar fratele lui a încercat să mă abuzeze sexual în repetate rânduri. Eram o femeie întreţinută. Mi-a fost interzis să folosesc produse de igienă şi a trebuit să sângerez. Am fost înfometată multă vreme“, spune tânăra din Australia.  

A scăpat din Infern, însă, după ce a luat legătura cu directorul unui club pentru diplomați și militari, întrucât îi expirase viza. Ulterior, însă, ea iniţiat o petiţie pentru a veni în ajutorul victimelor care nu au fost sprijinite de Guvernul australian, potrivit sursei citate.