Şef de Poliţie mort într-un accident cumplit. Avea doar 24 de ani

Un şef de Poliţie din judeţul Harghita a murit în urma unui accident auto. Dragoş avea doar 24 de ani. Maşina în care se afla a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

28 mart. 2022, 15:47
Şef de Poliţie mort într-un accident cumplit. Avea doar 24 de ani

Şef de Poliţie mort într-un accident cumplit. Subinspectorul Sturz Dragoș-Florin, șeful Poliției Cristuru Secuiesc, a murit weekendul trecut într-un cumplit accident de mașină.

Şef de Poliţie mort într-un accident cumplit

Citeşte şi Doliu în Poliţia Română. Maria, o poliţistă din Iaşi, a murit din cauza unei boli cumplite. Trei copii au rămas fără mamă

Accidentul cumplit s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe D.N.13/C, în localitatea Betești, dinspre Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc. Dragoş se afla în maşină împreună cu alţi doi tineri. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, Dragoş a murit pe loc, iar ceilalţi doi tineri au fost răniţi.

„Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Harghita. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat violent într-un copac.

Potrivit IPJ Harghita, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 23.30, pe D.N.13/C, în localitatea Betești, dinspre Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul personal, în localitatea Betești, dinspre Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc, a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

În momentul producerii evenimentului, în autoturism se mai aflau trei persoane.

În urma impactului, un tânăr de 24 de ani a decedat, iar conducătorul auto și alți doi ocupanți ai vehiculului au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei șoferului. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Dumnezeu să-l odihnească!

Condoleanțe familiei!!!”, se arată pe pagina de Facebook ”Polițiști – Uniți suntem puternici”.

Citeşte şi Doliu în BOR. Prima stareță a Mănăstirii Voroneț, Irina Pântescu, s-a stins din viață!