ŞEF DIN POLIŢIA OLT, filmat într-un supermarket în timp ce degusta din fructele de pe rafturi VIDEO

Un șef din Poliția Olt, filmat într-un hipermarket, în timp ce ”degusta” pe îndelete din fructele expuse pe rafturi. Nu ar fi fost nicio problemă, doar că ofițerul de poliție U.G. a devorat struguri și căpșune fără să scoată vreun ban din buzunar.

25 ian. 2019, 09:25
ŞEF DIN POLIŢIA OLT, filmat într-un supermarket în timp ce degusta din fructele de pe rafturi VIDEO

Îmbrăcat în haine civile, casual, fără coș de cumpărături, comisarul-șef U.G. a dat o raită într-un hipermarket din Balș. Nu însă pentru a cumpăra ceva, ci pentru a „degusta” din fructele expuse. U.G. a fost surprins în timp ce dădea târcoale raionului cu fructe și legume.

Citeşte şi Jaf într-un centru comercial din Satu Mare. Hoţii au furat mai multe telefoane mobile şi electrocasnice

S-a uitat în stânga și-n dreapta, a luat câțiva struguri, i-a mâncat, apoi s-a asigurat că este singur-singurel în aria de câțiva metri în care își desfășura „activitatea” și s-a întors să mai ia câțiva struguri, că tare buni i s-au părut. Probabil era un soi aparte, care îi dădeau comisarului-șef papilele gustative peste cap.

După câteva ture, timp în care s-a tot uitat împrejur, parcă ferindu-se să nu-l vadă vreun angajat de-al hipermarketului, comisarul-șef U.G. s-a gândit că, dacă strugurii sunt atât de buni, atunci e musai să încerce și căpșunele. Așa că a ales cu grijă o căpșună mare și gustoasă, a mâncat-o tacticos, iar apoi și-a văzut liniștit de drum. Bineînțeles, fără să scoată vreun ban din buzunar pentru desertul luat în hipermarket!