Şefa organizaţiei Caleidoscop, incriminată în dosarul copilul ucis de câini în Bucureşti

Publicat: Vineri, 06 Septembrie 2013 12:06 // Actualizat: Vineri, 06 Septembrie 2013 13:10 // Sursa: RTV.net

Carmen Secăreanu, preşedinta Asociaţiei "Caleidoscop" care a adoptat câinii ucigaşi, este incriminată în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel, dar nu a fost pusă încă sub acuzare, a anunţat avocata acesteia după audierea la Parchet. Anchetatotii au audiat-o vineri şi pe Lavinia Mirela Nica, cea care a adoptat unul dintre câini.

"Ne-au adus la cunoştinţă conţinutul dosarului. Urmează să ne pregătim şi noi probele în apărare. Nu putem spune nimic concret pentru că abia aseară (joi seara n.r.) la ora 9.00 i s-a adus doamnei Secăreanu la cunoştinţă faptul că este parte incriminată în acest caz. Este o parte din dosarul care se instrumentează, e un dosar complex. Deocamdată este o fază premergătoare. Nu este acuzată de nimic deocamdată", a declarat avocata preşedintei asociaţiei "Caleidoscop".

Anchetatotii au audiat-o vineri şi pe Lavinia Mirela Nica, cea care a adoptat unul dintre câini. Avocatul acesteia a precizat că aceasta are calitatea de martor în dosar.

"A semnat în responsabilitate, dar este o procedura care se va derula. Este o persoană emotivă. Deocamdată este martor. Trebuie să se facă dreptate şi procurorii la asta lucrează", a spus avocatul.

Carmen Secăreanu şi Lavinia Mirela Nica nu au făcut niciun fel de declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului Bucureşti.

Lavinia Mirela Nica, fost voluntar la fundaţia Caleidoscop, cea care a semnat pentru adopţia câinelui ucigaş, apoi l-a lăsat liber pe străzi, dar şi preşedintele asociaţiei "Caleidoscop" au mers, vineri dimineaţă, la Parchetul Bucureşti pentru a fi audiaţi  în dosarul în care se fac cercetări privind împrejurările în care a murit Ionuţ Anghel.

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?

După audieri, Parchetul General a precizat, într-un comunicat, că această cauză este în faza actelor premergătoare. Potrivit PÎCCJ, luni vor continua audierile în acest dosar.  

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 sep 15:57
...fac să susţină că băiatul ar fi fost omorât, de fapt, de un câine de luptă, din rasa Rottweiler. Citeşte şi Şefa organizaţiei Caleidoscop, incriminată în dosarul copilul ucis de câini în Bucureşti Avocatul Simona Hanea a declarat, la ...
07 sep 02:39
...moartea lui Ionuţ Anghel, dar nu a fost pusă încă sub acuzare, a anunţat avocata acesteia după audierea la Parchet. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
06 sep 13:35
...moartea lui Ionuţ Anghel, dar nu a fost pusă încă sub acuzare, a anunţat avocata acesteia după audierea la Parchet. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Şefa organizaţiei Caleidoscop, incriminată în dosarul copilul ucis de câini în Bucureşti la ...
06 sep 13:20
...Anghel, dar nu a fost pusă încă sub acuzare, a anunţat avocata acesteia după audierea la Parchet. Citește mai departe…

...
06 sep 13:18
...
Macar asa, de ochii lumii se mai misca cate ceva: Sefa organizatiei Caleidoscop,... | RTV.net | Romania TV ...
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H