Cine intră în cursa pentru şefia PSD. Firea: "Sunt posibile SURPRIZE". Numele vehiculate

Publicat: Marţi, 21 Iulie 2015 13:57 // Actualizat: Marţi, 21 Iulie 2015 17:15 // Sursa: romaniatv.net

Social-democraţii îşi aleg miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, preşedintele interimar al partidului. Rovana Plumb şi Liviu Dragnea sunt interesaţi să preia acest post până la organizarea Congresului, însă sunt vehiculate şi alte nume: Valeriu Zgonea şi Ecaterina Andronescu. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD urmează să se reunească miercuri pentru a tranşa interimatul la vârful partidului. Pentru funcţia de preşedinte interimar şi-a anunţat deja candidatura Rovana Plumb. Liviu Dragnea şi-a arătat şi el interesul de a intra în cursă, iar mai multe filiale au sărit deja să-şi declare susţinerea pentru acesta.

În afara celor doi, mai sunt vehiculate două alte nume care ar putea candida. Primul este cel al lui Valeriu Zgonea care a avut, zilele trecute, o poziţie critică la adresa partidului şi a cerut Congres extrordinar.

Al doilea nume-surpriză care a fost invocat pentru şefia interimară a PSD este cel al Ecaterinei Andronescu. 

Senatorul PSD Gabriela Firea a admis, marţi, la România TV, că am putea asista la o candidatură-surpriză şi a ţinut să îi asigure pe toţi cei care cântă prohodul PSD că vor avea o mare surpriză după şedinţa de miercuri a CEx.

"Dupa CEX-ul de maine, PSD va ieşi întărit, indiferent ce formulă de conducere vor alege toti colegii mei. A veni şi a spune că doamna Plumb urmăreşte nu ştiu ce interese sau că dl Dragnea, care nici măcar nu şi-a anunţat încă o posibilă candidatură, că reprezintă alte interese nu este o jignire pentru cele două personalităţi politice, ci pentru partidul însuşi", a spus Firea, dându-i replica Elenei Udrea.

Senatorul a explicat că, în statutul PSD, nu există funcţia de preşedinte interimar .

Elena Udrea: PSD e în degringoladă. Dragnea este omul opoziţiei

"Dl Victor Ponta şi-a înaintat demisia, doamna Rovana Plumb a devenit practic persoana care a preluat atribuţiile de preşedinte al PSD, având cea mai înaltă funcţie aleasă, până la CEx-ul de mâine. (...)

Mâine, la 15.00, la Parlament vom afla dacă sunt mai multe candidaturi pentru postura unei persoane care să preia atribuţiile preşedintelui până la organizarea congresului, deoarece nu există funcţia de preşedinte interimar.

Indiferent care va fi calea aleasă de colegii mei, pentru că  este posibil să fie şi surprize... Să nu vorbim doar de un vot între doamna Rovana Plumb şi domnul Liviu Dragnea,  poate fi şi  un alt membru al Biroului Permanent sau al Comitetului Executiv, care se consideră îndreptăţit să preia aceste atribuţii până la Congres", a precizat Firea. 

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iul 16:46
...aceste atribuţii până la Congres”, a precizat Firea.  Source Article from http://www.romaniatv.net/sefia-psd-un-al-treilea-candidat-ar-putea-intra-in-cursa-gabriela-firea-este-posibil-sa-fie-si-su_234129.htmlCine intră în cursa pentru şefia PSD. Firea:...
21 iul 14:17
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
21 iul 14:12
...Rovana Plumb şi Liviu Dragnea sunt interesaţi să preia acest post până la organizarea Congresului. Citește mai departe…

...
21 iul 14:06
Votează email 0 email
...Liviu Dragnea sunt interesaţi să preia acest post până la organizarea Congresului. Citește mai departe… Mai mult: romania tv Related

...
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H