Şefii de la Antene au decis: Au scos show-ul din grilă. Cum au rămas Răzvan şi Dani fără emisiune

Dupa ce Dan Voiculescu a fost inchis, proiectele Antenelor au dat chix unul dupa altul. Revista Spy scrie despre o emisiune care s-a inregistrat, insa nu s-a mai difuzat pe post din motive halucinante.

28 feb. 2015, 14:40
Şefii de la Antene au decis: Au scos show-ul din grilă. Cum au rămas Răzvan şi Dani fără emisiune

Retinerea lui Dan Voiculescu in Dosarul I.C.A. a creat haos la Antene, acolo unde lucrurile par ca merg din rau in mai rau. Astfel, investitiile in transferul unor producatori care in trecut au lucrat la ProTv, asa cum este cel al Monei Segall, s-au dovedit total nerentabile, potrivit Cancan.ro.

Productii precum “Dansez printre stele” sau “Hells Kitchen” nu au adus profitul scontat si au pierdut duelul audientei cu emisiunile rivale ale postului din Pache Protopopescu. Daca mai punem la socoteala si esecul celor de la “Serviciul Roman de Comedie, un alt transfer de la Pro (cu tot cu producatorul Alice Brenciu) este clar ca omul nu prea sfinteste locul la postul din Baneasa.

Iar dezastrul managerial nu s-a oprit aici. Revista Spy a aflat ca, in spatele cortinei, Antena 1 a pregatit o alta productie de mare efect. Este vorba de emisiunea “I Can Do That”, tradusa de cei de la antena “Pot sa fac asta”, care consta intr-o provocare la care erau supuse mai multe vedete, cele care ar fi trebuit sa picteze, sa patineze sau sa faca acrobatii si jonglerii. Ideea nu a ramas la stadiu de proiect, au fost alesi si participantii, printre care Victor Slav, CRBL, Jorge, Giani Kirita, Ramona Badeascu, Andreea Balan si Jojo”.

SURSĂ: Cancan.ro.