Şeful Aeroportului Iaşi, desemnat candidatul PNL la Primăria din Iaşi. Gorghiu: Este un mic Iohannis

Şeful Aeroportului Iaşi, Marius Bodea, a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Iaşi, după ce toţi ceilalţi nouă candidaţi liberali înscrişi în cursă s-au retras, copreşedintele partidului Alina Gorghiu numindu-l pe Bodea ”un mic Iohannis”.

25 oct. 2015, 20:59
Şeful Aeroportului Iaşi, desemnat candidatul PNL la Primăria din Iaşi. Gorghiu: Este un mic Iohannis

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat în faţa a 500 de membri şi simpatizanţi liberali din Iaşi că alegerea lui Marius Bodea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Iaşi, drept candidat al organizaţiei ieşene la primărie este cea mai ”nimerită” soluţie, întrucât a demonstrat că are rezultate în administraţie.

”Este alegerea cea mai bună a filialei. Nu are un profil politic conturat, însă este un mic Iohannis, pentru că are rezultate în administraţie”, a spus Alina Gorghiu, în cadrul reuniunii desfăşurate la Casa Studenţilor din Iaşi.

La rândul său, copreşedintele liberal Vasile Blaga i-a transmis lui Marius Bodea că, împreună cu Alina Gorghiu, va fi prezent anul viitor la instalarea sa în funcţia de primar al Iaşiului.

Prezent la eveniment, prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a spus că, dacă în urmă cu o săptămână era îngrijorat privind situaţia filialei ieşene, în condiţiile în care organizaţia avea zece candidaţi la primărie, lucrurile s-au schimbat rapid, iar liberalii ieşeni au dat dovadă de ”înţelepciune”.