Şeful ASPA, declaraţii şocante: ONG-urile transportă ilegal câini în străinătate pentru zoofilie VIDEO

Acuzaţii şocante ale şefului ASPA despre ONG-urile care se ocupă de adopţia şi protecţia câinilor comunitari! Răzvan Băncescu susţine că ONG-urile transportă ilegal câini comunitari din România către alte ţări, acolo unde patrupedele sunt folosite la... zoofilie.

07 apr. 2014, 06:53
Şeful ASPA, declaraţii şocante: ONG-urile transportă ilegal câini în străinătate pentru zoofilie VIDEO

Şeful ASPA susţine că după ce sunt luaţi de pe stradă, câinii comunitari sunt urcaţi în camioane şi duşi în străinătate, acolo unde sunt supuşi abuzurilor sexuale. Acestea nu ar fi doar cazuri izolate, spune Băncescu, ci despre o adevărată industrie a zoofiliei.

„O parte ajung la adoptatori deci este o adopţie reuşită, o parte ajung în adăposturi temporare de unde sunt redistribuiţi în funcţie de necesităţi. Fie pentru teste clinice, fie pentru alte adopţii, dar nu ştim dacă se întâmplă cu adevărat, fie pentru zoofilie (…) Da, da, pentru zoofilie”, a declarat Răzvan Băncescu, potrivit România TV.

Joi noapte, 400 de căţei comunitari au fost transportaţi din Bucureşti către ţări precum Germania, Suedia şi Finlanda. În spatele acestui transport ar fi 20 de ONG-uri.