Şeful BGS, după MĂCELUL de pe Arena Naţională: „Cred că oamenii noştri au vrut SĂ SE RĂZBUNE!”

Bogdan Oprea, fondatorul BGS, compania de paza angajata sa mentina securitatea la meciul Romania-Ungaria, a declarat ca o parte a agentilor au rabufnit pentru ca au mai putut indura ceea ce se petrecea la Peluza Nord a Arenei Nationale.

14 oct. 2014, 10:29
Şeful BGS, după MĂCELUL de pe Arena Naţională: „Cred că oamenii noştri au vrut SĂ SE RĂZBUNE!”

Bogdan Oprea sustine ca FRF a apreciat dupa meci modul la care s-a realizat paza pe stadion, insa ulterior si-a schimbat pozitia, mai ales printr-o declaratie dura a lui Razvan Burleanu. Oprea spune ca BGS are sase agenti in stare grava si ii sfatuieste pe suporterii echipei nationale sa nu mai calce la peluza, o zona rezervata huliganilor.

„De ce să mint? Să spun că ai noștri au fost sfinți? Oamenii ăștia au îndurat însă zeci de scuipați și înjurături. Asta se întâmplă de ani de zile. Suporterii nu vin la meci să vadă fotbal, vin să se bată. Cred că oamenii noştri au vrut să se și răzbune pentru cât au îndurat. La un moment e o supapă care nu mai ține. Au răbufnit. Avem șase oameni într-o stare critică. Au fost loviți cu scaune în cap, aruncați de la balustradă. Noi i-am instruit să nu lovească. Dar o să-i susținem în continuare. Nu suntem de acord cu ce au făcut, dar îi înțelegem pe deplin”, a spus Bogdan Oprea la Dolce Sport.

„Președintele FRF ne-a felicitat în primă fază și pe urmă la presiunea mediei s-a sucit. Când pleci într-o călătorie cu încă o persoană și persoana cealaltă sare din barcă e cazul să spui adio. A fost imposibil să aflăm numărul de telefon al lui Burleanu. Mi se părea că era necesar ca el să ne întrebe ce s-a întâmplat. El a preferat să facă niște declarații la televizor în care să ne incrimineze pe noi”, a mai declarat şeful BGS.

„Sunt de acord și regret că au venit oameni cu copii la meci și au inhalat gaze. Nu sunt de acord că au fost loviți oameni nevinovați. Dar au picat și oameni nevinovați. Stadioanele din România nu sunt capabile să primească oameni cu copii în peluze”, a incheiat Bogdan Oprea.