Şeful CNCD, atac surpriză la Gigi Becali, după declaraţiile misogine. „Confundă religia cu prostia”

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, a reacționat după declaraţiile misogine ale lui Gigi Becali, care a spus că o femeie nu poate fi preşedintele României, iar Klaus Iohannis n-ar trebui să meargă la o dezbatere televizată cu o femeie.

14 nov. 2019, 12:11
Şeful CNCD, atac surpriză la Gigi Becali, după declaraţiile misogine. „Confundă religia cu prostia”

O să pun în discuția colegiului director oportunitatea unei autosesizări. Legat de declarație, mi-aduc aminte de Steinhardt în ‘Jurnalul fericirii’, care spunea că nu înțelege acei oameni care confundă religia cu prostia.

Este adevărat că nu este la prima abatere (n.a. – Gigi Becali) și eu cred că societatea trebuie să reacționeze în primul rând și să ia poziție față de astfel de declarații. Nu este adevărat ce spune domnul Becali. Cu siguranță, se va lua în calcul faptul că domnul Becali nu este la prima declarație de acest fel.

Până la urmă, eu nu am înțeles de ce domnul Becali a făcut astfel de declarație, pentru că dumnealui nu are dreptul la vot. Are o interdicție, de la condamnarea penală„, a spus Csaba Astalosz, citat de realitateasportiva.net.

Citeşte şi Gigi Becali a facut senzaţie la DNA. A purtat adidaşi ULTIMA FIŢĂ: uite cât COSTĂ!

Gigi Becali declarase miercuri, la ieşirea de la DNA. „Să votez femeie preşedinte? Păi ce, am luat-o razna cu capul toţi, ne ducem pe mirişte? Hai să mergem pe mirişte toţi, luăm brazda cu capul, femeie preşedinte!„, a spus Gigi Becali.