Şeful Inspectoratului General de Aviaţie, DEMIS, după TRAGEDIA AVIATICĂ de pe lacul Siutghiol

Dorel Grădinaru, şeful Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, a fost demis, după tragedia aviatică din Constanţa, în care patru persoane şi-au pierdut viaţa în lacul Siutghiol.

23 dec. 2014, 09:27
Şeful Inspectoratului General de Aviaţie, DEMIS, după TRAGEDIA AVIATICĂ de pe lacul Siutghiol

Potrivit România TV, şeful Aviaţiei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost eliberat din funcţie de ministrul Gabriel Oprea.

De asemenea, prefectul de Constanţa, Radu Volcinschi, a fost demis în urma tragediei aviatice care s-a produs în lacul Siutghiol. Pentru că nu s-a acţionat aşa cum trebuia în cazul accidentului, prefectul şi-a pierdut funcţia. Acesta ar fi trebuit să coordoneze nu numai echipajele de la SMURD, dar şi echipajele locale.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea i-a propus, marţi, premierului Victor Ponta să îl schimbe din funcţie pe prefectul judeţului, Radu Volcinschi.

De asemenea comandantul ISU Dobrogea al judeţului Constanţa, colonel Viorel Jianu a fost eliberat din funcţie. Decizia a fost luată, marţi, de ministrul de Interne Gabriel Oprea, după tragedia aviatică care s-a produs în Lacul Siutghiol, în urma căreia patru persoane şi-au pierdut viaţa.

VEZI ŞI PRIMELE IMAGINI ale tragediei de la Siutghiol filmate cu o DRONĂ VIDEO