Şeful Poliţiei Capitalei, demis pentru management defectuos şi indisciplină

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, miercuri, că l-a schimbat pe Cornel Ciocoiu de la conducerea Poliţiei Capitalei din motive de management defectuos şi indisciplină.

13 feb. 2013, 07:42
Şeful Poliţiei Capitalei, demis pentru management defectuos şi indisciplină

Întrebat, la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne, care sunt motivele schimbării din funcţie a lui Cornel Ciocoiu, ministrul Radu Stroe a răspuns: „Management defectuos şi indisciplină”.

Şeful Poliţiei Capitalei, Cornel Ciocoiu, a fost înlocuit de la conducerea instituţiei, după ce ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a semnat încetarea împuternicirii în funcţie, scrie Mediafax.

Potrivit surselor citate, împuternicirea lui Ciocoiu la şefia Poliţiei Capitalei urma să expire în martie. Cornel Ciocoiu a fost numit la conducerea Poliţiei Capitalei în iulie 2012, în locul lui Lucian Guran.

Guran fusese numit la conducerea Poliţiei Capitalei în 7 martie 2012, în locul lui Viorel Vasile, ca urmare a atacului armat care a avut loc în coaforul din completul Perla şi a aspectelor prezentate în raportul de evaluare a activităţii manageriale din cadrul Poliţiei Capitalei, întocmit de Corpul de Control al IGPR, preciza atunci Ministerul de Interne.