Şeful SRI George Maior, decorat de preşedintele Traian Băsescu

Directorul SRI, George Maior, a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu. Serviciul Român de Informații aniversează marţi 23 de ani de existență, moment care a fost marcat prin organizarea activității de bilanț pentru anul 2012. La eveniment a participat şi şeful statului.

26 mart. 2013, 08:59
Şeful SRI George Maior, decorat de preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni, decretul de decorare a directorului Serviciului Român de Informaţii, George Maior, anunţă Administraţia Prezidenţială.

„Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia personală semnificativă la protejarea valorilor democratice şi promovarea intereselor naţionale ale României, precum şi la asigurarea respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi apărarea statului de drept, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor domnului George-Cristian Maior, director al Serviciului Român de Informaţii„, se arată într-un comunicat de presă al Preşedinţiei.

Marţi, Serviciul Român de Informații aniversează 23 de ani de existență, moment care a fost marcat prin organizarea activității de bilanț pentru anul 2012.

La eveniment au participat alături de conducerea Serviciului, președintele Traian Băsescu, consilierul prezidențial pe probleme de securitate națională Iulian Fota, președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații Georgian Pop, precum și membri ai acestei comisii.