Selecţionerul Ungariei avertizează: Am venit la Bucureşti să câştigăm şi să mergem la baraj

Sandor Egervari, selecţionerul Ungariei, a declarat că echipa sa a venit la Bucureşti să câştige meciul cu reprezentativa România, din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014, programat vineri seara pe Arena Naţională din Capitală, de la ora 21.00.

05 sept. 2013, 18:13
Selecţionerul Ungariei avertizează: Am venit la Bucureşti să câştigăm şi să mergem la baraj

Noi am venit aici să câştigăm. Vreau cele trei puncte puse în joc, deşi ştiu că vom avea o partidă dificilă. Ţinând cont de faptul că majoritatea partidelor dintre cele două echipe, disputate la Bucureşti, au fost câştigate de România, noi dorim acum să învingem şi să ocupăm locul 2 în grupă„, a precizat selecţionerul Ungariei, Sandor Egervari, la conferinţa de presă susţinută joi seara.

În continuare, selecţionerul Ungariei a menţionat: „Echipa României este foarte puternică. Pe de altă parte, a trebuit să înlocuim doi jucători valoroşi în linia mediană, iar meciul cu Cehia am putut să verificăm nivelul jocului nostru„.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o joi la Arena Naţională, Egervari a mai spus: „Meciul de la Budapesta, dintre cele două reprezentative, s-a desfăşurat într-un spirit de fair-play şi sper ca jucătorii să treacă peste tensiunile care pot să apară în tribune la Bucureşti„.

Potrivit Agerpres, mai multe întrebări s-au referit la marele absent din lotul României, Adrian Mutu, dar Sandor Egervari a răspuns doar atât: „Nu vreau să intru în polemicile de la Bucureşti. Spun doar că Adrian Mutu este un jucător excelent, fapt care nu trebuie să îl mai subliniez eu în România„.

Întrebat dacă este vreun jucător român de care se teme mai mult, Egervari a ţinut să precizeze: „Nu ne temem de niciun jucător român. Noi ne respectăm adversarul şi am venit aici ca să ne atingem obiectivul”.

Citeşte şi Meciul România – Ungaria. Victor Piţurcă: Mai am 2-3 semne de întrebare asupra primului 11

Jucătorul Tamas Hajnal a subliniat, în scurtele sale răspunsuri, de două ori faptul că echipa Ungariei a venit să câştige în România. „Meciul va fi foarte greu, dar noi am venit aici să câştigăm şi vreau ca Ungaria să învingă. Un rezultat de egalitate nu ştiu cât ne-ar ajuta, dar prin concentrare şi un joc bun vrem să obţinem victoria”, a declarat mijlocaşul naţionalei ungare.

La final, Hajnal a spus că internaţionalul român Alexandru Maxim, cu care a fost coleg la VfB Stuttgart, este un bun prieten al său şi că abia aşteaptă să-l întâlnească pe terenul de joc.

Citeşte şi Meciul România – Ungaria. Răzvan Raţ: Vom înscrie, important e să nu primim gol