Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a fost amendat de poliţiştii din Ilfov, după ce şi-a sărbătorit aniversarea în plină pandemie, fără a respecta măsurile de protecţie.

28 feb. 2021, 21:52
Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID

Selly a fost amendat de Poliţie, după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manelişti, numeroşi prieteni, fără să ţină cont de regulile impuse pentru a limita răspândirea COVID-19.

Vloggerul a fost sancţionat în urma petrecerii date cu ocazia împlinirii a 20 de ani. Imagini de la cheful dat de Şelly au fost imortalizate în mai multe clipuri publicate pe pagina de Instagram a vloggerului, notează G4media.

La eveniment au participat mai multe persoane, printre care manelistul Tzancă Uraganu chiar dacă petrecerile private sunt interzise în actualul context pandemic.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus manelistul înainte să îi dedice melodia „Sunt Johnny Nebunu”, fredonată de Selly şi întreaga audienţă.

Potrivit sursei citate, polițiștii au reușit să identifice trei persoane, deocamdată, printre care și vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei.

Citeşte şi: Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă! VIDEO

Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID. Comunicatul Poliției din Ilfov

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 28 februarie 2021. Aproape 3.000 de noi infectări în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi în secţiile ATI trece de 1.000