Selly, atac în RIME după ce a fost criticat de CTP. VIDEO, viral pe Youtube: „Haterii, zât, lasă-i sa plece!” VIDEO

Selly (18 ani) a lansat, alături de trupa sa 5Gang, o piesă ale cărei versuri fac trimitere la ştirile apărute în presă despre el, cât şi la comentariul gazetarului Cristian Tudor Popescu, care l-a criticat pe acesta după ce a făcut accident cu bolidul în valoare de 70.000 de euro.

16 dec. 2019, 17:55
Selly, atac în RIME după ce a fost criticat de CTP. VIDEO, viral pe Youtube: „Haterii, zât, lasă-i sa plece!” VIDEO

Selly a ajuns în atenţia gazetarului Cristian Tudor Popescu după ce a fost implicat într-un accident cu bolidul în valoare de 70.000 de euro. După ce Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, că trebuie să existe o decenţă a achiziţiilor, indiferent de câţi bani ai avea, 5Gang a lansat piesa „Hocus Pocus”, care începe cu declaraţiile făcute de gazetar. 

Cristian Tudor Popescu îl critică pe Shelly: „Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare” 

După înregistrarea cu jurnalistul încep versurile lui Selly, care par a fi o reacţie la ce a spus CTP: „Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt «preafericit» ca Dani”. În videoclipul piesei apar şi câteva titluri din ziare cu Selly, iar versurile cântate sunt: „Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo”. „Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege”, „Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, sunt alte versuri ale melodiei.