Selly, desfiinţat de Boanchiş! Editorial devastator: „A ţâşnit tupeul din el cum ţâşnesc mucii în grişuleţul cu lapte!”

Răzvan Ioan Boanchiş, editorialist al ziarului Naţional, a publicat un material devastator la adresa lui Selly, vlogger-ul care îşi arogă statutul de lider al noii generaţii.

07 sept. 2020, 07:17
Selly, desfiinţat de Boanchiş! Editorial devastator: „A ţâşnit tupeul din el cum ţâşnesc mucii în grişuleţul cu lapte!”

Răzvan Ioan Boanchiş este revoltat de faptul că Selly a ajuns să dea lecţii legate de domeniul Educaţiei, deşi editorialistul nu are o părere prea bună nici despre ministrul Monica Anisie.

„Selly, un deschizător de drumuri. Sau de la Marco Polo la poluție

(…)Bineînțeles că Selly și-a luat viteză. Învinsese și a țâșnit tupeul din el cum țâșnesc mucii în grișulețul cu lapte. Așa că a vrut să se ducă la Ministerul Învățământului și s-o filmeze pe doamna ministru „Pepsiglas”. Fie vorba între noi, doamna ministru e foarte bine pregătită. Dumneaei da impresia că a absolvit școala online pe vremea lui Ceaușescu. Dar a făcut bine că nu l-a primit pe acest Napoleon care nu s-a întâlnit cu spuma de bărbierit. Nu se poate să vină, în numele democrației, orice ciutan și să-și lase pamperșii pe catedră. Selly nu e chiar un ciutan. E trufandaua flagelului din Educație.

Sigur, eu sunt rău. Selly e un reformator al învățământului, e un Spiru Haret în pantaloni scurți, e un deschizător de drumuri, e un Marco Polo care face hărți în somn și le lasă pe cearceaf. La vârsta lui, calea maritimă de la Marco Polo la poluție e foarte scurtă. Imberbul simte o furnicătură pe catarg și gata.

Auziți – Selly la ministrul Învățământului! Te credeai Andrei Duban, recitându-i tovarășei Elena Ceaușescu, spielhosenule!”, scrie Răzvan Ioan Boanchiş.

Editorialul integral AICI.