Selly face ce vrea el cu Dorian Popa. „Eşti sclavul meu”. Ce pariu a pierdut cântăreţul VIDEO

Cu peste 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly (18 ani) este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți vloggeri din România.

14 nov. 2019, 11:16
Selly face ce vrea el cu Dorian Popa. „Eşti sclavul meu”. Ce pariu a pierdut cântăreţul VIDEO

Este plin de idei, creează conținut pe bandă rulantă, devenind cunoscut și în lumea mondenă, iar acum Selly a lansat o provocare alături de Dorian Popa, scrie protv.ro. Cei doi vloggeri au făcut un pariu – dacă Selly nu va lua examenul auto, va deveni „servitorul” lui Dorian Popa și invers.

Citeşte şi Dorian Popa, dezvăluiri şocante de la Caracal: Arată mult mai terifiant în realitate VIDEO

Fericit că a luat examenul auto și că nu a pierdut pariul, Selly i-a cerut lui Dorian Popa diferite servicii personale: să-i lustruiască adidașii sau să-l lase să-i conducă mașina.

Selly este pe locul 3 în topul celor mai urmăriți vloggeri, având 2,3 milioane de abonați pe canalul său oficial de YouTube. IULITM conduce clasamentu, cu 3,3 milioane de abonați. Pe cealaltă parte, Dorian Popa se poate lăuda și el cu un număr consistent de urmăritori, având 1,4 milioane.

Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, Selly a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România. Între timp, Exploit a părăsit acest proiect, iar în locul lui a venit Mădălin.