Semne că ai nevoie urgentă de sex

Treci printr-o perioadă de „secetă”? Se mai întâmplă, mai ales dacă tocmai ai ieşit dintr-o relaţie de durată şi nu esti pregătită încă să revii „pe piaţa”. Asta nu înseamnă că trebuie să accepţi placid situaţia, în special dacă îţi aminteşti doar vag când ai făcut sex ultima oară. Până la urmă, există o singură modalitate de a uita cât mai repede pe cineva: să te urci din nou pe „cal”. Cu atât mai mult, dacă te regăseşti ăn vreuna dintre ipostazele de mai jos (e grav dacă sunt mai multe!), e cazul să faci urgent o schimbare.

15 iul. 2014, 19:27
Semne că ai nevoie urgentă de sex

1. Browserul tau e plin de bookmark-uri cu site-uri XXX

Incearca sa tastezi un „p” in bara de sus. Hai, incearca! Sterge rapid istoricul de cautari pe Google (nu trebuie sa vada nimeni la ce te uiti tu) si pleaca de la calculator.

2. Postasul a inceput sa ti se para sexy

Parca arata mai bine decat ultima data, nu cumva merge la sala? In fine, daca ti se scurg ochii dupa el, dupa baiatul de la Xerox, dupa chelnerul din cafeneaua unde mergi de obicei, dupa tipul de la care iti cumperi ziarele si, ca sa n-o mai lungim, cam dupa fiecare barbat care iti apare in campul vizual, ar trebui sa-ti faci curaj si sa inviti pe cineva in oras.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.