Semne că esti doar o jucărie şi nu o viitoare soţie

Fereşte-te de bărbatul care vorbeşte urât despre toate fostele sale, care se referă la ele ca fiind nebune, psihopate sau lipicioase. Numitorul comun în toată aceasta poveste? Chiar El.

01 iul. 2013, 05:31
Semne că esti doar o jucărie şi nu o viitoare soţie

1. Toate fostele sale sunt „cu probleme”

Fereste-te de barbatul care vorbeste urat despre toate fostele sale, care se refera la ele ca fiind nebune, psihopate sau lipicioase. Numitorul comun in toata aceasta poveste? Chiar El. Acest tip de barbat este fie un insingurat, fie nu si-a dorit niciodata ca relatia sa mearga.

2. Planuieste intalniri ultra-romantice

O cina la lumina lumanarilor, undeva la adapost de toata agitatia cotidiana, este intotdeauna o idee buna. Daca insa te duce intotdeauna in locuri izolate si indepartate inseamna ca ii e frica sa nu fie vazut de cineva in compania ta, posibil de alta femeie. In concluzie, data urmatoare cand te scoate in oras, sugereaza-i un restaurant aglomerat sau un bar popular din centrul orasului si incearca sa-i urmaresti reactiile.

3. Se comporta ciudat la telefon

Iti trimite cate 10 mesaje pe noapte dupa care dispare si nu mai dai de el cateva zile. Va discuta nimicuri la telefon cu tine ore in sir dupa care iti va ignora apelurile o saptamana sau iti va raspunde rece si scurt. Te intrebi, ce naiba se intampla cu el? Sincer? Probabil ca este ocupat cu alte femei.

4. Este prea nerabdator, te face sa te simti vinovata

Barbatii jucatoriE normal pentru un tip, daca te place, sa-si doreasca sa se culce cu tine inca de la inceput. Acest comportament poate fi insa un semnal de alarma atunci cand pune o presiune prea mare sau cand te face sa te simti vinovata ca vrei sa amani acest moment.

Celelalte semne, pe Lyla.ro.