SEMNE că fostul iubit încă te mai iubeşte. Cum îţi dai seama că în sinea lui nu a trecut peste relaţia voastră

Adevarul este ca nu poti sterge niciodata cu adevarat toate sentimentele pe care le-ai impartasit cu cineva cu care ai avut o relatie intima. Daca ai niste semne de intrebare referitoare la fostul iubit sau fosta relatie, iata cateva indicii prin care iti poti da seama de ce se petrece în mintea celuilalt:

21 feb. 2016, 13:56
SEMNE că fostul iubit încă te mai iubeşte. Cum îţi dai seama că în sinea lui nu a trecut peste relaţia voastră

1. Vrea sa ramana in contact cu tine
Cand ex-ul face eforturi disperate de a ramane macar amicul tau, nu numai ca inca ii pasa dar da dovada si de faptul ca inca se mai gandeste la tine .Daca isi arata interesul pentru lucrurile si activitatile pe care le desfasori zi de zi inseamna ca iti vrea binele, ca doreste sa iti stea alaturi, ca se bucura de compania ta si ca tine cont de opiniile tale.

2.Inca te poti baza pe el atunci cand ai nevoie de ajutor
Un lucru care spune multe: fostul tau iubit iti sare in ajutor ori de cate ori ai nevoie. Inseamna ca inca tine la tine, ca e dispus sa te ajute pentru ca iti vrea binele, te tine aproape de inima lui pentru ca nu ai putut iesi de acolo.

3. Vede in continuare un viitor alaturi de tine
Atunci cand fostul tau iubit vorbeste despre viitor si te include automat in viziunile sale, este un semn ca inca mai crede in posibilitatea unei reconcilieri. Fie ca te vrea alaturi ca amica, fie ca iubita, un singur lucru este clar: ca relatia dintre voi este speciala si ca nu trebuie sa rupi orice legatura cu ex-ul daca nu mai vrei o relatie sentimentala cu el. Oricand iti poate sta la dispozitie, te poate asculta si intelege mai bine decat alte persoane pentru ca a facut parte din viata ta si pentru ca a ajuns sa te cunoasca in profunzime.

4. Inca iti trimite daruri cu ocazia zilelor speciale
Acesta este un mare indiciu ca inca nu te-a uitat, mai ales daca reprezinta ceva ce poate fi purtat. Vrea sa il porti pentru a-ti aduce aminte de el, de intentia lui, de ceea ce a reprezentat o data pentru tine. Daca el se teme ca il poti uita si iti face asemenea daruri numai ca sa te gandesti o clipa la el, este un semn ca ai ramas o persoana foarte importanta in viata sa.

5. Aduce in discutie momentele placute din fosta voastra relatie
Ex-ul tau iti reaminteste de momentele frumoase prin care ati trecut? Iti arata ca regreta anumite fapte si vorbe pe care le-a spus acum ceva timp la manie? Inseamna ca vrea sa iti testeze reactiile, sa vada daca inca iti mai pasa, daca mai are vreo sansa…
Aceste semne iti indica faptul ca fostul tau iubit inca se mai gandeste la tine, dar tu prin simplul fapt ca iti pui o asemenea intrebare ar trebui sa iti verifici propriile-ti simtiri. Interesul tau fata de el, daca te-a uitat sau nu, denota ca inca mai ai sentimente pentru el.