Semne că în faţa ta e un mincinos

Viata ar fi mult mai usoara daca toti oamenii ar fi onesti in legatura cu intentiile si sentimentele lor insa lucrurile nu stau deloc asa. Se minte din diverse motive, uneori pentru ca o persoana crede ca ocolirea adevarului este in interesul partenerului de discutie.

15 mai 2016, 19:58
Semne că în faţa ta e un mincinos

Insa aceasta nu ar trebui sa fie decizia lor (ascunderea adevarului printr-o minciuna), iar tu ar trebui sa fii atent la detalii pentru a nu inghiti galusca. Mincinosii de profesie nici macar nu te mint pe tine, de fapt ei incearca sa se convinga pe ei de realitatea imaginata.

Motivele pentru care cineva alege sa spuna o minciuna sunt mai putin importante, ceea ce conteaza cu adevarat este abilitatea ta de a recunoaste adevarul.

Iata semne ca in fata ta e un mincinos.

Este intotdeauna emotionat

Ii este teama ca partenerul de discutie isi va da seama ca ii vinde gogosi. Aceasta frica ii tine intr-o stare continua de anxietate. De asemenea, ar putea fi emotionat intrucat se teme de opiniile celorlalti. Minte ca sa combata aceasta frica incercand sa-i faca pe altii sa aiba o parere buna despre el/ea.

Lucrurile nu se leaga

Povestile mincinosilor sunt lipsite de consistenta. Ei dau atentie doar anumitor aspecte ale relatarii lor, asa ca scapa de vedere modul in care se imbina spusele lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.