SEMNE că nu eşti făcut SĂ LOCUIEŞTI LA ORAŞ

Este foarte uşor să recunoşti pe cineva care nu este făcut să locuiască la oraş. Oraşul este clar o bestie care necesită o examinare atentă şi o cunoaştere profundă înainte de a-l îmbrăţişa. Pentru unii este uşor să încalece, să îmblânzească bestia şi să locuiască la oraş, însă alţii se simt pur şi simplu înghiţiţi de ea.

30 mai 2015, 07:15
SEMNE că nu eşti făcut SĂ LOCUIEŞTI LA ORAŞ

Iată 6 semne care arată că nu eşti făcut să locuieşti la oraş:

TRECERILE DE PIETONI, LA ORAŞ

Semn: aştepţi la trecerile de pietoni. Totul este mai simplu şi ordonat în orăşelele mici de provincie. Trecerile de pietoni sunt respectate, iar şoferii sunt plini de curtuazie. În metropole, lucrurile sunt diferite şi fiecare este pe cont propriu. Răbdarea nu este o virtute aici iar dacă culoarea roşu te-a prins în mijlocul intersecţiei ai şanse destul de mari să fii înjurat şi chiar lovit de un şofer grăbit. Toată lumea are atât de multă treabă încât nu este de mirare că anarhia domneşte când este vorba de trafic.

OAMENII SĂRIŢI DE PE FIX DE LA ORAŞ

Semn: acorzi atenţie nebunilor. După ce ai văzut mii de oameni care vorbesc singuri, sau bărbaţi în toată puterea cuvântului plângând pe stradă după „mămica lor”, pur şi simplu nu-i mai remarci. Obscenităţile şi zgomotele fără sens devin lucruri obişnuite care nu-ţi mai atrag atenţia, le consideri obiectele inerente din decorul marilor oraşe. Dar pentru cineva obişnuit cu funcţionalitatea socială, aceşti indivizi sunt alarmanţi şi are impresia că oraşul este asemeni unui circ plin cu ciudaţi. Nu s-au obişnuit încă să-i ignore.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro