Semne că nu te-a putut uita, în funcţie de zodia lui

Publicat: Vineri, 18 Mai 2018 14:36 // Actualizat: Vineri, 18 Mai 2018 14:36 // Sursa: romaniatv.net

Probabil că ai unele bănuieli că nu a reuşit să treacă peste despărţirea de tine, dar dacă vrei să ştii sigur, iată ce spune zodia lui!

Foto: romaniatv.net

BERBEC

Dacă nu a putut să te uite, bărbat din această zodie va trece printr-o mulţime de relaţii, dar nu se va ataşa de nimeni.

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC 19 MAI 2018: E o zi favorabilă călătoriilor şi reuniunilor

La început, Berbecul va crede că să nu mai fie cu tine e ceea ce îşi doreşte şi ce are nevoie, dar pe măsură ce se implică în noi relaţii, însă dă seamă că ce a fost cu tine era cu adevărat special. Pe măsură ce se va întreba dacă există cineva mai bun decât tine pentru el, va constata cu tristeţe că nu.

TAUR

Nativul din Taur va pregăti un spectacol pentru toată lumea ca să arate cât de bunp e viaţă lui fără tine.

Mediile sociale vor fi invadate de viaţa sa minunată. El va ieşi în oraş şi îşi va pune masca de petrecere pentru a permite fiecaruia să ştie cât de fantastic se simte. Speră că toate detaliile pe care le-a pus la punct vor ajunge la tine şi te vor face geloasă.

GEMENI

El spune că vrea să fiţi doar prieteni, deşi are o mulţime şi chiar nu mai are nevoie de încă unul.

Pur şi simplu nu poate suporta gândul că nu te va mai avea deloc în viaţa lui. La început, începe să te invite la petrecerim apoi se transformă în invitaţii la cafea şi tot aşa pânp te prinde. Este amuzant cum aceste întâlniri între prieteni încep să devină altceva.

RAC

Racul nu avea nevoie să împărtăşească nimic cu tine sau pretindea că e ocupat pentru că îl apăsa ceva pe suflet.

El doar folosea scuze pentru a scăpa de tine. Mesajele lui sunt atât de pline de emoji ciudate încât nu ai nici cea mai vagă idee despre ce încearcă să spună sau facă acum, după despărţire. Ştii că încearcă să îţi spună ceva, dar nu ştii despre ce este vorba.

LEU

Leu îţi va spune că a găsit recent un cadou pe care ar fi trebuit să ţi-l dea de ziua ta.

Nu este potrivit pentru nimeni altcineva şi nu poate să îl returneze, aşa că probabil trebuie să vă întâlniţi pentru ultima oară. Nu, nu, poate să îl pună la poştă, pentru că s-ar putea pierde. Nu, nu încearcă să te recâştige, ci doar vrea cu adevărat să îţi placă acest cadou pe care ar fi păcat să nu îl primeşti.

FECIOARĂ

Poţi să consideri că nu te-a uitat din cauza comportamentului său instabil.

Acum este în casă şi nu vrea să vorbească cu nimeni, iar în minutul următor petrece cu prietenii. E ca şi cum ar trimite semnale mixte către el însuşi. Poţi fi sigură că se gândeşte la fiecare detaliu din relaţia voastră: ce s-a întâmpla greşit, ce a făcut greşi şi ce ar fi trebuit să facă mai bine. Urăşte când nu poate rezolva asta!

Continuarea horoscopului pe eva.ro.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fost iubit horoscop horoscop dragoste zodiac dragoste
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H