Semne că prietena lui cea mai bună nu-i este doar prietenă

Toata lumea are nevoie de prieteni si barbatul tau asemenea. Prietenii sunt langa tine pentru totdeauna, spre deosebire de multe relatii care vin si trec. Daca vrei sa spui acelasi lucru despre relatia ta, trebuie sa nu exagerezi cu gelozia. Trebuie totusi sa observi daca anumite relatii de prietenie cu femei sunt mai mult de atat. Sunt mai multe semne care ar trebui sa iti ridice semne de intrebare. Si daca il regasesti in toate semnele din lista de mai jos, tot nu inseamna neaparat ca 100% te inseala. Nu incepe cu acuzatii, incearca sa vorbesti sincer si deschis.

02 dec. 2015, 21:09
Semne că prietena lui cea mai bună nu-i este doar prietenă

1. Ii raspunde la telefon indiferent de ora, loc sau circumstante

E tarziu. Tu si prietenul tau ati planificat o seara romantica si totul merge struna. Ii suna telefonul si se uita la apelant. Este ea. Daca raspunde, s-ar putea sa ai motive de ingrijorare. Daca raspundea oricum, indiferent de cine il suna, inseamna ca nu este politicos cu tine si trebuie sa ii atragi, poate, atentia.

2. Au o melodie a lor

Daca nu e un lucru comun, nu are o melodie si cu alti prieteni de-ai lui, pune-ti semne de intrebare. Asculta melodia si vezi ce ton are ca sa iti dai seama daca ai motive de ingrijorare. Este vesela, optimista?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.