Semne că prietena lui cea mai bună nu îi este doar prietenă

Toată lumea are nevoie de prieteni şi bărbatul tău asemenea. Prietenii sunt lângă ţine pentru totdeauna, spre deosebire de multe relaţii care vin şi trec. Dacă vrei să spui acelaşi lucru despre relaţia ta, trebuie să nu exagerezi cu gelozia. Trebuie totuşi să observi dacă anumite relaţii de prietenie cu femei sunt mai mult de atât.

30 dec. 2013, 06:56
Semne că prietena lui cea mai bună nu îi este doar prietenă

 Sunt mai multe semne care ar trebui să îţi ridice semne de întrebare. Şi dacă îl regăseşti în toate semnele din lista de mai jos, tot nu înseamnă neapărat că 100% te înşeală. Nu începe cu acuzaţii, încearcă să vorbeşti sincer şi deschis. Să vedem care sunt cele 10 semne că prietenă lui este mai mult de atât.

 1. Îi răspunde la telefon  indiferent de ora, loc sau circumstanţe

E târziu. Tu şi prietenul tău aţi planificat o seară romantică şi totul merge strună. Îi sună telefonul şi se uită la apelant. Este ea. Dacă răspunde, s-ar putea să ai motive de îngrijorare. Dacă răspundea oricum, indiferent de cine îl sună, înseamnă că nu este politicos cu ţine şi trebuie să îi atragi, poate, atenţia.

2. Au o melodie a lor

Dacă nu e un lucru comun, nu are o melodie şi cu alţi prieteni de-ai lui, pune-ţi semne de întrebare. Ascultă melodia şi vezi ce ton are că să îţi dai seama dacă ai motive de îngrijorare. Este veselă, optimistă? Sau este cam romantică pentru doi oameni între care aparent nu există sentimente? Că să nu îţi faci probleme fără motiv, mai bine întreabă-l şi lămuriţi situaţia.

3. Îi place tot ce îi place şi ei

E normal să ai lucruri în comun cu prietenii tăi, dar ceva poate fi suspect dacă prietenul tău nu a jucat niciodată biliard, de exemplu, pentru că nu îi place şi de-o dată este interesat de acest sport concomitent cu prietenă lui. Sau aceeaşi situaţie în cazul muzicii sau a unor cântece. Nu înseamnă neapărat că te înşeală, dar pot există anumite sentimente în spatele unei astfel de prietenii.

Citeşte mai multe pe sfatulpărinţilor.ro.