Semne că relaţia voastră va dura o viaţă

Felicitări! Ai spus "DA" în faţa ofiţerului de stare civilă şi, mai apoi, în faţa altarului. Acestea nu sunt însă garanţii că relaţia voastră va dura o viaţă. Pentru asta, va trebui să depui eforturi ca să construieşti şi să cimentezi legăturile de familie.

19 mai 2014, 20:04
Semne că relaţia voastră va dura o viaţă

Daca faci aceste lucruri, ai toate sansele ca finalul „Si au trait fericiti pana la adanci batraneti” sa se potriveasca si povestii tale.

1. Cand se intampla ceva, prima data iti suni sotul/sotia

Daca partenerul de viata este prima persoana careia vrei sa-i impartasesti o noutate, o barfa, o stare de fapt, sunt semne ca iti tratezi partenerul ca pe cel mai bun prieten. Iar o astfel de legatura nu se poate rupe prea usor.

Citeşte şi Cum să ai o căsnicie reuşită

2. Nu impartiti totul 50/50, dar sunteti o echipa

Faptul ca nu tot timpul impartiti totul la jumatate, nu inseamna ca nu sunteti un cuplu extraordinar. Dar faptul ca in tot ce inseamna trai impreuna sunteti implicati ca o echipa inseamna ca aveti o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. Numarati de cate ori ati schimbat scutecele copilului, ca sa schimbe si partenerul tot de atatea ori? Daca faceti asta, inseama ca de fapt, tineti scorul pe o tabela, nu ca aveti o relatie, ci un meci. Iar intr-un meci, rezultatele finale pot genera frustrari si resentimente.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Lucruri de care bărbaţii au nevoie de la o femeie