Semne că rinichii tăi nu funcţionează corespunzător

Din păcate, rinichii dau semnale când deja boala i-a acaparat. fiind precum niște filtre ale organismului uman, aceștia au rolul de a te proteja de toxine, motiv pentru care este extrem de important ca la primul semnal resimțit să te prezinți la medic.

02 feb. 2018, 08:10
Semne că rinichii tăi nu funcţionează corespunzător

Rinichii, considerați de către ayurvedici organele responsabile cu energia noastră mai au și rolul de a regla cantitatea de lichid din organism eliberând trei hormoni importanți pentru sănătatea ta și anume eritropietina, renina și calcitrolul.

Prima find responsabilă cu stimularea producției de celule roșii din măduva osoasă, renina fiind responsabilă cu menținerea tensiunei arteriale stabile, în timp ce calcitroulul ajută la menținerea normală a valorilor calciului și a echilibrului chimic din organism. Din păcate primele semnale de avertizare ale problemelor survenite la nivelul rinichilor sunt foarte subtile, boala fiind depistată când deja a avansat.

ATENȚIE LA MODIFICĂRILE URINEI

Tot în atribuțiile rinichilor stă și producerea de urină, iar primele simptome de boală sunt vizibile prin intermediul acesteia. În cazul în care ai observat prezența sângelui în urină, o culoare mult prea închisă sau apariția spumei la urinare, nu ezita să mergi al medicul specialist. Nici mersul des la toaletă nu trebuie trecut cu vederea.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SEMNALELE DAT DE AFECȚIUNILE RINICHILOR AICI