Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de mai multe ori

Credința că un suflet se naște de mai multe ori în noi corpuri sau noi forme de viață, călătorește pe o cale eternă pentru a servi karma vieților anterioare și ajunge în cele din urmă la o stare de iluminare perfectă, nu mai este o noutate. Multor oameni le place să creadă că viața nu se sfârșește aici și că ea continuă la infinit.

27 iun. 2017, 10:00
Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de mai multe ori

Iată 10 semne care-ți spun că sufletul tău s-a reîncarnat de mai multe ori înainte, scrie tasta.ro.

1. Ai vise recurente

Visele sunt o reflecție a minții inconștiente. Visele recurente pot însemna reflecții ale experiențelor din trecut. Mulți oameni pretind că au experimentat anumite evenimente, au văzut anumiți oameni ori au fost în locuri din visele lor, în care se simt extrem de confortabili și familiari.

Citeşte şi Calculează singur la a câta reîncarnare eşti. Metoda numerologului Mihai Voropchievici

2. Ai amintiri ciudate

Amintirile ieșite din comun s-ar putea datora fanteziei, dar la fel de bine ar putea însemna și dovada unei vieți anterioare. Amintirea în detaliu a lucrurilor care nu ți s-au întâmplat niciodată în viața curentă ar putea fi o amintire dintr-o viață anterioară.

3. Ai deja-vu

Deja-vu este un fenomen care se întâmplă la majoritatea oamenilor la un moment dat, dar în mod repetat, această experiență ar putea fi un semn al unei reîncarnări anterioare. Mirosurile, sunetele, atracțiile și gusturile pot părea foarte cunoscute și pot provoca flashback-uri în alt loc și alt timp.

4. Ești empatic

Empații absorb sentimentele altora. Ei sunt extrem de emoționali. A fi un empatic poate însemna că sufletul tău a suferit multe reîncarnări anterioare și că ai experimentat atâtea emoții încât acum ești extrem de sensibil la ele.

5. Ai pre-cunoașteri

Precunoașterea este vederea în viitor sau a doua vedere. Este abilitatea de a obține informații despre evenimente care se vor întâmpla în viitor. Poate fi experimentată prin viziuni, senzații fizice sau vise.

6. Ai retrocunoaștere

Retrocunoașterea este abilitatea de a obține informații despre evenimentele trecute, care nu mai sunt disponibile. Aceste evenimente trecute ar putea fi din propria ta viață sau din trecutul îndepărtat. Să le recunoști este dificil de demonstrat, dar pentru cei care au experimentat-o, retrocunoașterea ar putea fi un semn al reîncarnării sufletești.

7. Ai un suflet bătrân

Senzația de vârstă mai mare decât vârsta ta curentă ar putea fi un semn de reîncarnare. Ai transmis cunoștințele și experiența din viețile tale anterioare, care au rămas cu tine și care se reflectă în viața actuală.

Citeşte şi De ce iubeşte diferit un suflet bătran

8. Ai intuiții puternice

Intuiția este capacitatea de a echilibra mintea conștientă cu mintea inconștientă, pentru a ajunge mai adânc în înțelepciunea primară și în cunoașterea înnăscută. Cei cu intuiții puternice pot avea un suflet matur, dovadă a vieților trăite.

9. Te bucuri de alte culturi sau de alte timpuri

Dacă ai o atracție mare, inexplicabilă, față de o anumită cultură sau o perioadă de timp din trecut, poate fi un semn de reminiscență despre viața trecută. Sufletul tău încă mai tânjește după un mediu trecut.

10. Ai temeri inexplicabile

Anumite amintiri sau experiențe pot lăsa o amprentă în viețile anterioare. Unii cred că cei care au fost reîncarnați ar putea totuși să experimenteze ecouri ale traumelor din trecut, prin temeri sau fobii inexplicabile.