Semne că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt, iar relaţia va dura în timp

Chiar şi când eşti nebun după cineva, nu pot să ştii cu siguranţă că persoana e menită să fie cu tine. Cum ştii că sentimentele nu ţi se vor schimbă sau nu se vor estompa în timp? Hotărârea că te vei dedica unei singure persoane pentru tot restul vieţii este foarte dificilă şi greu de luat, iar criteriile variază de la om la om. Aceste semne vă pot ajuta să înţelegeţi dacă sunteţi sau nu făcuţi unul pentru celălat, iar dacă cel puţin parţial se aplică în cazul vostru, fiţi siguri că aveţi lângă voi pe cineva special.

27 iun. 2013, 20:44
Semne că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt, iar relaţia va dura în timp

1. Îi spui lucruri pe care nu le împărtăşeşti cu nimeni altcineva. Şi nu mă refer la prostiile pe care le debitezi după ce bei prea mult vin, ci la faptul că îţi doreşti să îi spui secrete şi lucruri personale. Asta arată că ai încredere în el/ea – o componentă majoră a unei relaţii îndelungate.

2. O/îl laşi să te vadă şi în momente de slăbiciune. E uşor să fii fericit cu cineva când totul merge bine. Dar ce se întâmplă „la rău”? Îţi mai doreşti să fii cu ea/el şi să te plângi când şeful ţi-a refuzat mărirea de salariu sau când pur şi simplu ai avut o zi foarte proastă? Ar trebui să fie un refugiu în momentele grele, nu o povara.

3. Îl/o respecţi. Nu vrei să schimbi la el/ea lucruri esenţiale. Bineînţeles că pot exista aspecte care te enervează în viaţa de zi cu zi – încă se uită duminică dimineaţă la desene animate, nu vrea să renunţe la tricoul lui/ei favorit dar demodat, mănâncă dulce înainte de masă – dar în esenţă îl/o placi şi sunteţi compatibili.

4. Vrei să îţi cunoască părinţii. Eşti mândră/u de el/ea şi vrei să te lauzi cu el/ea – în opoziţie cu a inventa scuze pentru ceea ce e el/ea sau face el/ea.

5. Râdeti împreună. Râsul este una din micile plăceri ale vieţii care îţi poate schimba o zi proastă – ar trebui să reuşiţi să vă amuzaţi unul pe altul şi să vă destindeţi frunţile.

6. Nu eşti foarte gelos/geloasă. Eşti în largul tău când ieşi cu prietenii ei sau prietenele lui. Fiecare aveţi vieţile voastre şi hobby-urile voastre.

7. Simţi că eşti un om mai bun. Te face să te simţi inteligent/ă, amuzant/ă, atractiv/ă – ca cea mai bună versiune a ta. Ea/el te pune în valoare.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/15-semne-ca-sunteti-facuti-unul-pentru-altul/