Semne care prevestesc un CUTREMUR MARE cu 24 de ore înainte. Cum se comportă oamenii

Există câteva semne care prevestesc un cutremur chiar cu o zi înainte. Norii ar arăta că urmează să se producă un cutremur, apa din fâmtână, comportamentul animalelor, dar şi al oamenilor. 

07 feb. 2018, 13:37
Semne care prevestesc un CUTREMUR MARE cu 24 de ore înainte. Cum se comportă oamenii

Iată care sunt cei şase indicatori care pot prevesti un cutremur, aceştia putând fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber, scrie bzi.ro.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, despre un cutremur major. „Se va produce iarna!”

1. Norii tip panglică

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli.

2. Modificarea nivelului apei din fântâni

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe. 

3. Comportamentul animalelor de companiei

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie.

Citeşte şi Cutremur puternic în Taiwan. Clădiri prăbuşite, peste 100 de oameni prinşi sub dărâmături. Cel puţin 4 morţi şi 225 de răniţi

4. Paraziţii electrici

Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

5. Descărcări electrice pe cer

În zona seismică, pe cer, se poate observa apariţia unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă.

6. Oamenii devin mai agitaţi

Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur.


loading...