Semne clare că el este pregătit de însurătoare ACUM

Nu toti barbatii sar in sus de bucurie la gandul insuratorii, ba dimpotriva. Multi se dezic de aceasta idee pana intalnesc femeia potrivita. Chiar si atunci, acesteia ii este, uneori, greu sa-si dea seama daca el are sau nu ganduri de insuratoare.

20 nov. 2014, 11:47
Semne clare că el este pregătit de însurătoare ACUM

1. Nu mai hoinareste prin baruri

Potrivit lui John Malloy, autor al cartii „Why Men Marry Some Women and Not Others”, barbatii insurati, dar si cei care au ganduri serioase de insuratoare nu se mai simt confortabil in aceleasi baruri pe care le frecventau cu „gasca”, cand erau celibatari convinsi. Dincolo de faptul ca nu si-ar duce in veci iubita in „acea bomba”, pur si simplu nu ii mai arde sa hoinareasca din bar in bar de trei ori pe saptamana sau sa se destrabaleze in acel loc unde-si facea veacul in studentie. Mai mult de atat, ii place si chiar insista ca si ea sa iasa odata cu el in oras, atunci cand este invitat de colegi sau prieteni mai vechi.

2. Descopera ca-si doreste un copil

Cand barbatul incepe sa se uite la hainute pentru copii sau chiar spune partenerei: „Ce copii frumosi am avea impreuna!” inseamna ca isi doreste sa devina tatic, spune Carol Morgan, „petitoare” de profesie, pentru AskMen. Pe de alta parte, intervine si varsta. Intre 28-33 de ani tot mai multi barbati doresc sa se aseze la casele lor pentru ca nu vor sa fie „tati batrani”, ci vor sa fie in forma si cat de cat tineri incat sa poata participa activ la o mare parte din viata copilului. Potrivit lui Malloy, dupa 37 de ani sanse ca un barbat sa se insoare scad, iar dupa 43 de ani barbatul celibatar isi va pastra, cel mai probabil, acest statut tot restul vietii.

Citeşte mai mult pe lyla.ro