Semne clare că iubitul tău te înşală: Află dacă mai există altă femeie în viaţa lui

Pe cele clasice le ştii deja: începe să acorde mai multă atenţie felului în care arată, este mai mult pe "la birou" decât acasă şi, subit, are noi pasiuni şi interese. Dar cum rămâne cu semnele uşor mai subtile care anunţă că iubitul tău te înşală?

26 nov. 2014, 09:13
Semne clare că iubitul tău te înşală: Află dacă mai există altă femeie în viaţa lui

1. Are un program prea bine pus la punct

Ajunge acasa fix la ora la care a spus ca ajunge sau te suna la ora 12 fix, zi de zi? Ei bine, daca aceasta rigurozitate nu ii sta in fire, ar trebui sa iti pui intrebari serioase, si asta fiindca programul fix tradeaza faptul ca incearca sa te tina sub control.

Daca te suna mereu la ora x, te linisteste suficient pentru a evita apeluri ulterioare de la tine, timp in care el poate face ce vrea.

2. Vocabularul sau include noi expresii

Dintr-o data, incepe sa foloseasca expresii si/sau cuvinte pe care nu le-ai mai auzit niciodata din gura lui sau, mai rau, pe care altadata nu le-ar fi rostit sub nicio forma.

Citeşte şi Topul zodiilor care înşală cel mai des

3. Isi schimba obiceiurile

Candva, venea acasa glont de la birou, lua cina, dupa care se punea in fata laptopului sau a televizorului pana adormea. Acum, simte nevoia sa faca un dus de indata ce intra pe usa si/sau isi toarna doua degete de whisky, practica destinata altadata zilelor de weekend.

Citeşte continuarea pe Ele.ro